Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Våren börjar komma hit till Hålt.

Ingeborg och Ambrosia är med ute och krattar och även Bianca har provat på att se runt på stora altanen utan nät. Det var lite läskigt och kallt om fötterna. Ingeborg är överlycklig och är över hela tomten inom en timme. Ambrosia älskar att få gå in och ut 10 ggr om dagen. Lycka är för henne att få gå ut igen 5 min efter att man blev insläppt.

De övriga är på den nätade sidan och är ändå med ute, fast de ligger på filtar och gottar sig och går in när de har lust.

I övrigt så har vi en lugn period här nu. Inga löp eller sånt har visat sig och alla katterna är goda kompisar. Både Astrid, Pojken och Clara växer mycket och har härligt tunga brittkroppar. De är snälla och lekfulla med varandra och flera av de andra. Så vi hörs här snart igen men lite nytt om vad som händer, välkomna tillbaka.

/R

Foto