Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

I lördags var vi på kattutställning i Alingsås. De som ordnade med den var Elfsborgskatten´s kattklubb. Vi hade med oss Astrid, Ambrosius Jr "Pojken" och Clara. Astrid har varit utställd 1 gång förut, Pojken 2 och nu var det dags för Claras premiärutställning. Det är alltid spännande att komma till domaren med en kattunge från egna uppfödningen. Allt gick toppenfint för alla tre. Astrid som tävlade i juniorklass, fick toppen bedömning och  blev EX1 samt var också Bäst i lila färgvarianten. Pojken blev Ex 2 i sin juniorklass och fick jättefin bedömning. Clara fick Ex 1 och blev domarens "Bästa päls" i brittspecialen och 3:a totalt hos den domarens Brittspecial. Hon blev också nominerad till eftermiddagens panel, där var det stopp, utan röst. Vi hade en kul dag med goda vänner och massor av söta katter. Här kommer ett par bilder därifrån.

Snygga kattflickor, här med vår vän Elisabeth efter att våra flickor fått fina bedömningar i Brittspecialen. Lilla Clara trea och Elisabeths vuxna katt vann för bästa britt hos vår domare, som kom från Frankrike. Grattis igen!

Vår franske domare vände och vred på lilla Clara men var nöjd med allt han såg.

Clara tog dagen med ro.

Sen några bilder här hemifrån senaste tiden. Jodå ni ser rätt det är Bianca som nu får vara med ute fritt när vi är med det tycker hon är spännande. Hon är så snäll och gullig och går gärna med in och ut igen, goa tjejen. Det känns kul att hon är med och följer efter när jag krattar, bilden är ett par veckor gammal, nu är här grönt och fint och MASSOR av vitsippor runt vårt hus.

Clara springer nu med de andra katterna ut och in genom altanluckan genom altandörren och njuter av friheten därute dygnet runt när hon har lust.

Pojken är nu snart 10 månader och har växt rejält, fortfarande lugn och snäll hela tiden, en drömkatt som älskar att mysa där det är varmt och gott.

Astrid och Pojken är fotfarande allra bästa vänner, även lilla Clara får gärna vara med dem.

Ambrosia är nu vår äldsta katt, om ett par veckor blir hon 7 år. En stolt glad kattdam som älskar att vara med ute fritt när vi är hemma.

Lill Clara får fortfarande ligga och gotta sig hos mamma Mildred, men det blir allt mer sällan.

Pojken en kall men solig vårdag på altanen.

Nu skall katterna och jag bli slagernördar några kvällar här :-) Heja Sverige och Robin!!!

 

Foto