Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Visst är det sommartid nu hos oss i Hålt.

Här klipps gräsmattor, krattas, rensas, städas i garaget och småhusen. Istället för förråd för krattor och spadar har vi nu en inrett en lekstuga till våra barnbarnspojkar. Och bra hjälp fick jag med städningen.

Katterna är med överallt. De upptäcker alla kul vrår i garaget men gillar inte så mycket när matte hänger vedpresenningar på tork, det är lite för mycket som blåser och låter.

Nu har Bianca, Mildred, Miranda, Julius och Josefina börjar få vara med ute, det går fint. De följer Ingeborg och Ambrosia vart de går. Mest runt husen och upp på vår kulle, därifrån har de utsikt på oss. Vem som går till tvättvindan. Då följer Bianca med direkt. Vem som går till västhuset då följer Ambrosia med. Hon luktar på varenda tomatplanta, gurkplanta, chilin, paprikan, melonen mm. Det börjar bli stora fina plantor där nu. Ute har vi olika rabarber, vinbär, krusbär, gräslök, persilja och dill. plus olika kryddor i krukor. På altanen har vi amplar med jordgubbar jämte blommorna. Det är så mysigt att ha katterna runt sig, se hur de jagar varandra och lägger sig ner på gräset och visar magen och njuter. Han vill bara gå omkring barnfota i gräset och stanna upp. plocka lite gott att äta, lite färska kryddor och starta upp grillen.Nu väntar sex veckor semester för mig och snart fyra för Jonas. Lycka är för oss att få vara hemma, inte passa så mycket tider och njuta av katterna och trädgården plus några kantareller då och då. Vi bor ju i ett naturreservat och har underbar natur runt oss och ca en halvtimme ut till havet på västkusten.

Vi har gjort en hel del annat den sista månaden. Ni kanske har märkt det på uppdateringarna, som uteblivit...

Jonas har byggt lite på sin modell och till sin hjälp har han nu lilla Clara precis som den tidigare Clara gjorde. Det är något visst med Jonas och våra katter som heter Clara. De är där "pappa" är.

Jonas har vart i Holland igen med sina modellbilskompisar på lastbilsmässa.

och i Anderstorp.

Vi har vart en tur i Bohuslän och sett på underbra hus

och fantastiska vyer, här är det Fjällbacka.

Sen har jag vart på släktträff här i Romelanda, över 200 personer som var ättlingar till Börta och Per i Signehög. Det kändes verkligen att vi bor mitt i mina förfäders trakter. Jättetrevligt att så många åkte långt för att vara med. Och säkert hade de också en katt där på gården är 1844. Hittade minsann en kusin som jag inte sett på ca 50 år.

Barnbarnen (1,5 och 2 år)  får  ta så mycket plats de vill ha, underbart att promenera iväg och se på grannarnas hästar en riktigt tidig morgon. Se på hundvalpar hos nästa granne, elva stycken och vad gör det då att det regnar en skur. Har man krokodilstövlar så klarar man allt  :-) 

Nu ses vi snart igen, för nu har jag börjat semester medan Jonas jobbar på ett par veckor till. Skön sommar önskar vi er alla S*Special Cats vänner.

/R

Foto