Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu kommer vår hemsida i helt ny modell. Hoppas att ni kommer att hitta trevlig läsning och fina bilder att titta på framöver.
Nu har Capella och Bianca fått fina sidor. Vi har även en ny liten kattkille som heter Julius som får en egen sida direkt. En del har lite tur. (Den lille kom till Jonas med tomten. Vår kattpappa Jonas måste ha varit extra gullig under året som gått.)

Med hjälp av goda vänner har den nya sidan blivit möjligt, ett stort tack för all tid och arbetet ni utfört för oss. Framöver skall vi försöka klara oss mer och mer.

Just idag har vi storm över hela Västsverige, i förmiddags blåste det 39 m i sek i byarna. Och 33 m i sek i vinden. Solen skiner och det är bara några plusgrader.
Jag skriver detta för jag vet att vi har vänner på Hawaii och i S:t Paul, Minnesota i USA som följer vår sida och där är det nog lite annorlunda.

Lämna gärna ett meddelande i vår gästbok när ni besöker vår sida. Det blir ju extra roligt och inspirerande för oss.

Till er alla goda, gamla och nya blivande kattvänner vill vi önska er alla en riktigt god fortsättning på det nya året till er och era katter.

Hoppas att vi hörs snart här igen.

/Ragnhild & Jonas

Foto