Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Hej igen alla trogna läsare, äntligen skall ni få lite nytt att läsa.

Nu har vi kattungar på gång, två av våra kattflickor väntar smått. Miranda beräknas till första veckan i december och Olivia till den andra veckan i december. Pappa till båda kullarna bli vår egen snygging Ambrosius Jr.

Ambrosius Jr som bebis

Ambrosius Jr i juli i år

Miranda som bebis

Miranda idag

Olivia som bebis. Här tillsammans med mamma Josefina och sina syskon Ofelia, Ossian, Olga, Ottilia och Ove. Med på bilden är även mormor Capella som ville mysa med barn och barnbarnen.

Olivia idag

Som ni säkert läst så har vi medvetet väntat ett år sedan senaste kullen, då lill-Clara föddes. Men nu är det dags igen. Alla tre katterna är nytestade utan anmärkningar och pigga och glada. Spännande skall det bli och nu hoppas vi verkligen att allt skall gå fint så vi kan få gosa här hemma hela vintern med småttingar.

Nu blir det  D och E kull för andra gången i vårt katteri, vi har nästan gått runt alfabetet en gång sedan första kullen 1998. Vi stoppade vid V och började sen om. Vi ville ha namn som kändes rätt för oss.

Nu skall vi spåna lite om kommande namn för  :-) Det känns verkligen att vi har gjort ett generationsskifte nu när dessa flickor är dräktiga. Detta fast båda har var sin kull sedan tidigare. Miranda fick Ulrik och UllaBritt. Olivia fick Selma och Sture. Alla  dessa fyra har jättefina britt typer och mycket bra temperament. Ni kan se deras tidigare ungar här i Dagboken.

Är ni intresserade av en kommande kattunge så gå in här på sidan under "Kontakta oss" där finns alla våra uppgifter. Välkomna! Vi ses snart igen.

/R

 

Foto