Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Den 2 december födde Miranda tre underbara blå kattungar. Hon passade på precis när jag hade årets sista personalmöte på Förskolan Viljan i Ytterby. Jag jobbar ju som kock där och brukar ha lite mat till personalen innan mötet börjar. Då ringer Jonas att det är bebisar på gång.
Det gick fint. Två pojkar och en flicka. Vi kallar dem för Dagmar, Dajm och Dumle. Det är inte helt bestämda namn men vi gillar dem och får känna på dem lite grann. Så här ser de ut. En liten hög med godis så namnen är inte så fel...

Grattis till mamma Miranda och pappa Ambrosius Jr till era fina ungar.

Dagmar är reserverad till Anna-Maria i Särö.
Dajm är reserverad till Mimmi Maria i Kållered
Dumle är reserverad till Inger i Vargön

med era familjer förstås

__________

Onsdag den 4 december födde Olivia två blå flickor, även hon valde dag med omsorg.... Årets julbord till båda våra förskolor på kvällen. Men husse är en toppenhusse som ger "husets damer" bästa service så det blev täta telefonsamtal om hur det gick hemma medan kvällen avlöpte.

Så gott att få se Olivia med de två härliga blå flickorna i lådan. Så nöjd håller hon om dem med både tassar och svansen. Vi kallar dem Edit och Ester.

Grattis mamma Olivia och pappa Ambrosius Jr till era fina ungar

Edit är reserverad till Therese i Hälsningborg
Ester är reserverad till Malin i Långedrag

med era familjer förstås

Jätteroligt att ni alla är med redan från början, det kommer att bli mycket katt gos under vintern hos oss i Hålt. Ni är alla så välkomna att hälsa på era små.

Vi har alltså inga kattungar till salu just nu.

Vi fortsätter att skriva om dem här i Dagboken varvat med vad våra andra katter har för sig.

/Ragnhild

 

Foto