Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Dajm Dumle och Dagmar har det så jättegott hos mamma Miranda i bolådan. Ögonen är öppna på alla, lite mer och mindre. De kravlar omkring bra och kliver över mammas rygg. Miranda njuter och sträcker ut sig.

Det är lite svårt att få foton på dem ännu. Vi vill inte bara ha med våra händer. Men vi skall ta mer kort allt eftersom det går bättre.

Tre kort på D barnen från idag.

Edit och Ester växer också jättebra. Mamma Olivia håller fortfarande om dem med både tassar och svans så det är inte lätt att ta kort där heller. Även de kommer snart i mängd.

Edit och Ester med mamma Olivia idag

foto: min son Robert

Alla är så jättesöta med sina stora runda huvud och korta strut svansar. Vi vill ju så gärna ha dem i våra händer, men det känns som det inte är riktigt vår tur ännu.

De enda som varit här och hälsat på ännu var barnbarnen, våra två älsklingspojkar. Nästan helt utan sina mammor och pappor. Här är den ene på väg att åka till oss. Kan man bli annat än kär :-)

De har fått titta ner i lådorna och har klappat lite, lite när vi höll i de små. Gott att se att de har respekt för både kattungarna och mammorna fast de båda är mellan två och tre år. Oj vad vi har pusslat, lekt och gosat denna helgen, så mysigt. De var med och sågade och bar hem sin egen mini julgran ihop. Verkligen mini men egenhändigt nersågad med en Japansåg och pyntad med små-små kulor. Dessa flyttades runt hela kvällen igår, så här såg granen ut när de små lagt sig efter att ha badat bubbelbad ihop. Liten, sned och ganska tom, men väldigt vacker...

Och så här gott sov de ihop idag på morgonen efter att ha fått morgonvälling, haft puss och kramkalas med varandra och fått mormor/farmor att berätta många egenpåhittade sagor i mörkret klockan 06.30 och sen leka spöke med extratäcket. Att höra dem skratta så högt och gott vid den tiden och se dem somna om flera timmar i lugn och ro, det är underbart.

I eftermiddag har vi vart på en julgransplantering allihop. De små med sina föräldrar och vi. Där sågade vi  stora fina granar till jul och så drack vi glögg och åt pepparkakor samt korv med bröd. Nu närmar sig julen verkligen, det känns. Inte ett enda besök i nåt köpcentrum och ändå så härlig känsla, det är lite av livet  i Hålt.

Nu har barnen åkt hem och nu är det kattungarna som skall få extra mycket pyssel igen. Ungar är härliga i alla modeller och ger så jättemycket. Inom några dagar skall vi få se vad våra katter tycker om julgranen i år. Tidigare år har den fått stå orörd trots att vi har många katter, kanske doftar den nyhuggen skog. Lycka till med era julförberedelser. Vi ses här snart igen /R

Foto