Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

God Jul och Gott Nytt År vill vi önska till alla våra kattungar därute med sina underbara familjer. Tack för att ni sköter om dem så gott att vi kan sitta här hemma och njuta av våra egna katter och helgerna i lugn och ro. Vi tänker på er ofta. Skulle vilja gratulera alla på sina födelsedagar med ni är ganska många nu och dagarna går så fort. Vi vet att de firar med nya mattar och hussar och det känns toppenbra.

Tack för alla trevliga inlägg vi fått under året i Gästboken. Kul att ni vill skriva i den. Många är vi ju som ses på Facebook nu för tiden men Gästboken känns faktiskt lite extra fint för oss.

Tack för alla härliga mail om hur katterna har det och vad de gör. Ni berättar så roligt och vi blir så glada. Toppen detta året var nog den långa underbara berättelsen om hur katten S*Special Cats Birger i Sala varit med ute på camping och även lärt sig kissa på vanliga människotoaletten, Tack än en gång Tova för den. Vi läser om mailen ganska ofta och sparar dem och alla foton vi får av er i mappar vi har för varje kattunge från vår först sålda 1998. Det är en guldgruva för oss.

Tack till alla som mailat oss under året och skrivit så trevligt om önskningar av kommande katter. Vi har ju inte så många honor som är i avel just nu så det blir inte mer än någon eller några kullar om året. Vi har ju kvar alla våra gamlingar som är kastrerade, de är våra barn som är familjemedlemmar och så vill vi ha det. Vi har ju flera av er kvar på lut till de som vi hoppas kommer i framtiden.

Tack för alla fina bilder vi fått på katterna under året som gått. Vi blir lika glada varje gång. Det är så kul att se vad de har för sig och hur de växt och ser ut. Fortsätt gärna med det. Här är ett av dem.

Tack Björn och Monica för de fina bilderna på S*Special Cats Nalle. Man blir ju bara lycklig. Fine Nallevännen.

Till sist med absolut inte minst. Vi tänker också extra mycket på de katterna som under året har lämnat sina ägare och somnat in. Vi vet att det är extra svåra dagar över julen när älskade husdjur inte finns med. Ni skall veta att vi älskar dem där de finns nu fortfarande och vi vet att ni har gett dem underbara kattliv. Tack för att ni funnits där för dem.

Vi ses här igen, troligen imorgon, julkramar från Ragnhild och Jonas

Foto