Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Vi börjar det nya året med att visa kort på hur kattungarna Dagmar, Dajm,  Dumle, Edit och Ester ser ut nu. Och några andra kort också.

Varför har vi bara en liten fåtölj hemma, tänk om vi kunde hitta ett par till i denna storlek som är så älskad av alla kattungar.

Roligt med många lekkamrater

Dajm brottar ner Dumle

Dagmar är lite nättare än de än de andra och söt som socker.

En av mammorna är alltid på plats, den andra vilar på kökssoffan. Här Olivia.


Och här Miranda.

Edit eller Ester gillar att läsa. De är väldigt lika, bara lite i vikt skiljer dem åt. Vi får nog snart märka dem så vi vet vem som är vem. Lika snabba och busiga är de också.

Kvällsmys på Edits fina filt.

Puss och kram till er alla därute.

Medan de små gottar sig hela dagarna så har tex. Lill Clara vart hos veterinären och gjort mer tester. Nu är även Fiv och Felv avklarat med neg resultat. HCM testet för hjärtat är ju redan klart det var toppenfint. Parningen närmar sig, men med vem... vi funderar lite till medan hon växer till sig. Vårat lilla gryn.

Tyckte husse talade om att duscha, här står jag och väntar. Vill ju hänga lite med överkroppen in i duschkaminen och känna på vattnet, han kommer väl snart.

Är han i telefon tro, lägger mig här och väntar lite.

Lite manikyr medan jag väntar.

Julius tycker det är skönt att inte vara utekatt och uppe på torktumlaren är hans nya favoritplats.

Mys ni också och ha det bra tills vi ses här snart igen. God fortsättning på det nya året önskar vi och katterna till er. /R

 

 

Foto