Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Denna veckan är de små åtta veckor gamla och idag har de fått sin första vaccination, det gick jättefint.


Jag fick snabba mig på när de skulle in i bilen, inte så kul att ta ut dem i minusgrader och snö. Men väl i bilen hade vi det trevligt. Sjöng lite och berättade för dem att nu passerade vi det och det. Värmen var nästan lite väl mycket i bilen, men skall de tycka det är trevligt så får det bli tjugofem grader så de inte känner isvindarna utanför.

Här kommer några kort som är tagna den gångna helgen.

Vem sa att man behöver många sovplatser till kattungarna? Nejdå det räcker med en, i alla fall just här.

Nu är de även uppe på kökssoffan.

Och tittar förundrat på allt som sker i stora världen.

Denna älskade minifåtölj.

Kärlek!!!!

och mer mat, det är livet.

De är alla så goa att hålla i nu och fulla med bus och sover mycket ännu.

Lill Clara är värdens bästa barnvakt, alltid mitt i högen eller precis ovanför.

Kom på idag att det är mycket bra att ha kattungar vid denna tiden på året. Alla de äldre har full underhållning inomhus och saknar inte trädgården alls. Och om de gör det lite så är det fullt ös runt fågelbordet också.

Det äts duktigt både inne och ute. Fyller på kattungemat, vuxenmat inne och solrosfrön, nötter och kokosfett ute. Får fixa en god middag till oss med medan alla djuren äter så det smaskar här.

Kan berätta att alla våra katter föredrar fin skinka från Erikssons i Nossebro som vår lanthandel nyskivad här i affären före Persons tunna skivor som säljs hos ICA mm. Vi instämmer helt i helgen skinktest här i Hålt.

Nu tänder vi brasorna och lägger ut nytvättade filtar överallt till katterna, och kryper under några filtar med en bra bok vi också så skall vi säkert klara vintern ett tag till. Gör så ni med. Vi ses här snart igen.

 

Foto