Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu har Dajm flyttat hem till Kållered och sin nya familj. Där finns Johan, Gustav, Mimmi Maria och Thomas. samt vår äldre katt Qurra som numera heter Semlan. En goding och mjukis som hon är. Nu kallas Dajm för Skorpan. En krispig kille som är väldigt god.

Hela nya familjen med Dajm

Gustav och Dajm är redan bästisar

precis som Johan och Dajm är

Det känns så härligt när man lär känna en ny familj och känner att kattkärleken finns där i massor. Så var det när vi först träffade Mimmi Maria. Hon ställde sig i kö för en kattunge. Vi träffades och allt kändes toppenbra.

Sen hände en sak. Våra fina kattvänner som hade köpt Qurra drabbades av sjukdom och kunde inte ha Qurra kvar. En stor sorg för dem. Vi skulle ordna så att Qurra fick det bra och i första hand komma hit till oss.

Så tänkte vi på Mimmi, tänk om Qurra kunde vara nåt för henne. Och det var det. Inom en vecka hade Qurra flyttat direkt hem till Mimmis familj och fått det helt underbart. Så kan livet gå för en liten katt. Ibland händer det saker vi ej kan påverka och då är det gott att ha människor som känns helt rätt på lut. Tack snälla Mimmi för att Qurra kunde få komma till er och tack så jättemycket för att ni nu köper en kattkompis till henne från oss. Vår goaste, goaste Dajmpojk. Vi önskar nu av hela våra hjärtan att ni alla skall få väldigt många roliga år ihop. Många kramar till er alla sex i familjen från oss alla i Romelanda.

Foto