Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Välkomna till världen och till oss S*Special Cats

Freja, Flora, Florence och Folke

Den fjärde augusti föddes de fyra på eftermiddagen. Nr ett och två kom tätt sen fick vi vänta ett par timmar på nummer tre och efter det en halvtimme på nr fyra. Allt gick fint i lugn och ro härhemma. Mamma Olivia är stolt och lycklig och pysslar om dem med glädje. Hon håller om dem med alla tassar och svansen och trampar och kurrar så gott när de diar. Pappa Ambrosius Jr "Pojken" han är ute i huset är tror nog han är på Liseberg. Han hoppar och springer runt och äter massa god mat. Vi har sagt till honom att han nu har blivit pappa till fyra ljuvliga ungar. Han kurrade och vände upp magen och ville bli pussad, det tar vi som ett gott tecken att han är nöjd med livet.

Alla bilderna här är tagna idag när de är en vecka gamla, inga ögon har öppnat sig ännu.

Nu skall ni få följa de små här under deras uppväxt.

Passar på att hälsa till Jörgen i Tyresö som redan hunnit reservera hanen, Folke. Välkommen  till Special Cats familjen.

Efter att ha vägt dem ikväll ser vi att de mer än fördubblat vikten sedan födseln allihop. De är runda, varma, sååå söta och doftar underbart.

Ses snart/Ragnhild

Foto