Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Här får ni hälsa på hos de fyra blå i F kullen- Flora, Freja, Folke och Florence. Två flickorna är väldigt lika det är Freja och Florence. De har vi fått märka med rött resp. blått nagellack på en baktass. Flora  har lite kortare ljusare päls och är aningen mindre i storlek. Folke är lite mörkare och större.

Alla tre är lika keliga och pigga och har växt i sin takt sen födseln. Nu har de flyttat ut ur lilla rummet till ett vinkelrum i huset. Där är de mer med både oss och de andra katterna. Det är poppis. Man kan ju inte passera där utan att stanna och puss på minst ett par av dem.

De har börjat äta lite mjukmat men mammas mjölk är fortfarande godast. De dricker vatten i skålen och alla kissar fint i lådorna vi ställt upp. Just nu har de pappers pellets i dem. 

Är man rund och go eller....

De gillar att klossa på stolparna. Har klippt klorna på dem idag för annars klättrar de lite väl högt upp. I alla fall för min smak. Är man bebis så är man, en sak i sänder så mammorna kan vara lugna. Både kattmamman och människomamman.

Barnbarnen har fått hålla i dem försiktigt, det har de inget emot.

Flora funderar och ser vad som händer omkring i rummet.

Pappa Ambrosius Jr är aldrig långt borta, han ligger gärna med de små och mamman på filten..

Det skall börjas i tid, denna hyllan är alltid populär. Freja tv och Folke till höger.

Gott att ha lite mer plats nu och inte större än mamma kan koppla av.

Nej det är ingen skamvrå, bara mysvrå.

Mamma är bäst, hela tiden ännu.

Fast man måste ju titta sig runt. Folke är en liten tuffing. Vi har skivor av plexiglas intill sovrummen som sitter i spår i dörröppningarna så de små kan se vad de större har för sig. Bra även när de stora skall hoppa in och passera de små, de syns ju genom plasten.

Underbara goa små vännerna, man kan aldrig se sig mätt på dem. Ni skall snart få se mer hur de växer och vad de har för sig. /Ragnhild

 

Foto