Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Torsdagen den 16 oktober födde Miranda fyra fina kattungar. Allt gick fint utan komplikationer. De var en fin färgblandning som kom fram:

En blå hane som heter Gösta. Han heter Gösta efter en truckfirma i Göteborg. Jo det är sant. Vår trevlige granne på landet jobbade där och hade en bil med sig hem där det stod Göstas truckar på. Jag tycker man blir glad av att säga Gösta. Kanske beror det på att grannen är en glad Gaisare som gillar skön blues medan han gjorde väldigt fint i trädgården. Så, så får det bli. Lille Gösta skall få bo hos Ann-Christine och Jörgen i Tyresö i Stockholm. Där skall även vår Folke bo som nästa vecka skall flytta till dem. Tack för förtroendet att ni vill köpa två katter av oss. Det känns stort för oss. Och väldigt roligt för vi känner att ni är härliga snälla kattmänniskor.

En cremé hane som heter Gustaf. Gustaf har fått sitt namn efter min pappa. Gustaf Johansson. En väldigt snäll, hjälpsam och go pappa till oss åtta syskon. Efter honom fick jag efternamnet Gustafsson som jag hette hela min uppväxt. Hans pappa hette Johan Gustafsson, så det är ju ett släktnamn. Det där med F var viktigt för pappa så det får katten Gustaf heta också.  Pappa finns inte med oss längre fysiskt men är med mig varje dag. En mycket trevlig sak är att katten skall få flytta hem till familjen Johansson i Göteborg. Så nu blir det Gustaf Johansson igen. Han skall bo hos Jim och Pia som köpte katt i vår allra första kull och nu är tillbaka efter drygt 16 år. De köper även Flora i vår förra kull. Gustaf och Flora, det låter nästan som om Fröding hade skrivit det. Så skall det vara att ge namn år katter. Ni är så välkomna tillbaka efter er tidigare katt, vår Anna Aurora har gått bort i sommar, drygt 16 år gammal. Vi skall minnas henne som en fin blå kattdam med pondus och lite egen vilja. Tack för att ni gav henne ett så fint liv i alla år. Nu hoppas vi att ni skall få mycket glädje med de nya små spralliga vännerna.

En blå hona som heter Greta. Hon har fått sitt namn efter min faster Greta som bodde i Stockholm. En snygg liten dam som alltid var fin i håret och mycket välklädd. Så minns jag henne från det jag var liten flicka. Vår kattflicka Greta är reserverad till en annan trevlig kvinna i Tullinge i Stockholm och hennes familj. Om några veckor kommer de och hälsar på henne. Det skall bli väldigt roligt att ses, välkomna hit.

En blå creme hona som heter Gunnel. Hon har inte fått sitt namn efter någon jag känner utan bara för att jag tycker namnet är vackert. det känns elegant och kvinnligt. Gunnel är reserverad till Johanna i Göteborg och hennes familj. De skall titta lite närmare på henne nästa vecka då de hämtar hem Florence ur förra kullen. Ni får väl passa på att fråga Florence vad hon tycker... :-)  Vi får se hur det blir när ni vart här. Välkomna är ni.

Vill passa på att skicka extra varma hälsningar och Freja kurr till Frejas matte Margaretha i Skövde. Vi ses snart vi också.

Mer om alla våra katter kommer inom kort. Sov gott kramar från Hålt / Ragnhild

Foto