Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Florence har flyttat till Johanna och  familjen i Göteborg. Här ser ni Johanna och med sin son Jonas och Lilla Florence.

Där kommer hon att få det kul och ha det toppenbra. Har hört redan att hon nästan sovit  i sängen hos alla i familjen redan. Tack för att vi fått träffa flera i Florence nya familj. Det är spännande och kul att veta vem hon umgås med på dagarna. Extra bra känns det att hon kan få fortsätta att lyssna på mycket Beatles hos mormor  i er familj. Det vet vi att hon gillar redan.Tack för att ni kom till oss och köpte katt och varmt välkommna allihopa till S* Special Cats familjen!

Varför skriver jag så... jo för vi är en kattfamilj. Vi och våra härliga kattköpare. Vi träffas och gosar, fikar och diskuterar livet och pratar katt och ofta även helt andra saker. Ni ger oss nya vyer och insikt i era världar. Det är kul för oss uppe i skogen :-)

Ibland är vi två personer ibland 10 personer. Jag kan bara prata för oss Jonas och mig. För oss är ni som familjemedlemmar. Helt ok om ni bara kommer och hälsar på helt plötsligt. Bara roligt och ni får ta det som det är just den dagen, det är verkligen kul att träffa er och vi är som vi är och det känns att ni kan vara det också. Så välkomna igen go vänner. Vi är ett stort gäng nu minsann och har också märkt att ni gillar att träffa varandra när ni är här.

Inom några dagar skall vi presentera flyttbilder på de övriga i F kullen och berätta mer om den nya G kullen. G kullen som för övrigt gillar att se på TV. Helst Kockarnas Kamp, då hejar de på från lådan på soffbordet ihop med mamma Miranda. Kom igen Gustaf Trägårdh ta nu hem det här till Göteborg. För er oinvigda kan vi säga att det är final nästa måndag på fyran. Då sitter vi där igen, katterna och jag. Vi ses snart.

/R

 

 

Foto