Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Söta näpna flickaktiga Flora har flyttat till Göteborg. Som tur är bor hon goda kattvänner. Jim och Pia.  De köpte sin första katt hos oss sommaren 1998. Tänk att ni är tillbaka igen. Det är stort för oss. Er dotter Emilia låg i barnvagnen då och Rebecca var inte född. Mysigt är det att ni efter Anna Auroras bortgång i somras nu gör en fin omstart med kattbebisar.

Det tror vi "Sushi" är glad för i sin katt himmel. Flora bor nu hos er och hon skall även få en "lillebror" från vår lilla kull vi har på gång nu. Gustaf där kommer gärna till er om några månader och vill gärna leka med sin kompis. Tusen tack för att ni efter alla år väljer att komma tillbaka till oss igen. Vi är glada för fler mysdagar med er i huset. All lycka till er med Flora vår blå prinsessa.

Så här gott har hon det redan i sitt nya hem. Testar alla nya goa sängar som finns.

Kram R & J

Foto