Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Jag kan inte låta bli att ge er en serie bilder på den lilla kattfamiljen vi har här nu. Pappa Ambrosius Jr, mamma Miranda och ungarna i G kullen. Gustaf som är cremefärgad, Gunnel som är blåcreme, Gösta som är blå och Greta som är blå.

De ligger ihop i sänglådan och myser allihop tillsammans i lugn och ro. Fast ibland kan vår andra katt lill- Clara komma och hänga över kanten och "tjöta" och lägga in en tass och vill vara med i lådan. Då säger pappan ifrån genom att titta länge på Clara rakt i ögonen. Hon går därifrån direkt. Sen lägger han sig ner och tvättar en liten. Miranda är helt trygg med att han ligget tätt intill. Clara lägger sig på en stol strax intill. Hon måste ju se vad som händer i lådan. Det är ett härligt skådespel mellan katterna.

Ha det gott govänner, vi syns snart igen /R

Foto