Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Folke flyttade för några veckor sen till Tyresö vid Stockholm. Där bor han hos Ann-Christine och Jörgen och sin stora vackra röda kattkompis Loffe. Resan gick fint, lite snackande i början bara.

Ann-Christine och Jörgen är verkligen kattvana. Har har haft katter tidigare och jobbat i flera länder långt från Sverige och då haft tidigare katten med sig där de bott. Det är kärlek och att inget,  inte går att ordna för att katten skall vara hos matte och husse är fantastiskt. Lyckliga katter som får bo hos er.

Man ser redan innan flytten att Folke trivs gott i Jörgens famn. Och snart kommer lillebror Gösta som bor hos oss i den kullen vi har nu, han är sex veckor redan. Han är blå stor och springer på bra och äter som en häst. Folke får berätta för Loffe vad som är på gång in i hemmet några veckor in i januari. De kommer att bli ett gott gäng. Loffe, Folke och Gösta. Vi måste nog ta oss dit sen så vi får träffa Loffe också. 

Tack för att ni flera gånger kört den långa vägen till oss från andra sidan landet och hälsat på och att ni väljer att köpa två katter hos oss. Vi känner att de kommer till människor som kommer att ge dem allt dem behöver och väldigt mycket kärlek. Särskilt nu när husse är mer hemma och matte inte långt bort heller.


Vi är så glada för er och önskar er och katterna inkl. Loffe riktigt långa och roliga kattliv. Mer om Gösta kommer såklart här om ett tag. Det har varit spännande och väldigt trevligt att lära känna er båda.
Tack så mycket och pussa på Folke från oss. Så fortsätter vi att pussa på Göstas underbara varma lilla mage :-) tills ni kommer nästa gång. Välkomna hit igen snart.

Vi vill nu också passa på med några hälsningar:

Tack till Ulrica, Stefan och barnen i Uddevalla som nu tingat lilla Gunnel. Det har varit roligt att träffa er och även era vänner och såklart mormor. Katterna tackar för all ompyssling och vänliga ord. Välkomna tillbaka allihop, kul att ses vi som gillar kattgosande. Och roligt att få lära känna de som katten kommer att umgås med.

Tack till Jannica, Kent och Theo i Öjersjö Partille som tingat lilla Greta. Väldigt roligt att träffa er också och att ni lärde känna oss genom två av våra sålda katter Ester och Dagmar i Särö. Det är spännande att ni hör av er och säger att ni har passat våra sålda katter och är nu intresserade av en själva. Det värmer våra hjärtan. Greta trivs redan i famnen på er, det ser vi varje gång ni är här. Sist tog det nog bara några minuter så somnade hon i Theos knä. Välkomna tillbaka ni också

Och tack till Jim Pia och flickorna för en mysig dag ihop med katt gosande och sen julmys på Kobergs Julmässa. Vi handlade både julklappar, ene dricka, goda ostar och en fin jullöpare till köksbordet mm. Välkomna tillbaka ni också och kela med er lille Gustaf som skall bli kompis med Flora från förra kullen.

Vad händer annars här hos oss.
Jo i lördags var det dags för gruppresa / utflykt  kan man säga. Med tio av våra katter inpackade i var sin transportbur i bilen begav vi oss iväg till veterinären i Göteborg för årliga sprutorna och liten medicinsk kontroll. Vi har ju bil som passar en rejäl familj och så är det ju med oss och katterna, det är sant.

Bara Miranda fick vara kvar hemma med sina små, de får vaccination ihop om några veckor. Tid är beställt för dem också, vid 8 och 12 veckor. Man får ha liten organisation med det hela.
Jag som är lite mer pappers människa laddar med alla stamtavlor i rätt ordning. Jonas som är sandansvarig här håller koll på vad som behöver köpas in av detta.
Allt gick fint på vår tur, inte ett enda pip i bilen av någon enda katt. Man blir lite stolt att de inte börjar jama och jaga upp varandra utan ligger och ser söta ut.


Ett par av de äldsta behöver snart in och putsa bort lite tandsten och en viss kille, Julle ;-) gillar kattunge maten lite väl mycket och var i rundaste laget. Det visste vi. Vi får springa några extra varv ihop med honom runt huset till våren, det kan vi må gott av allihop.

Alla hjärtan och lungor lät fint och alla var på väldigt gott t.o.m kurrigt humör

Väl färdiga inne hos veterinären, det gick väldigt smidigt skulle vi så packa in oss i bilen igen. Jaha alla vi plus 20 lådor sand. Efter en liten stunds pusslande så gick det och nöjda och glada packade vi ur bilen hemma igen.
En timme senare åkte vi åter ut igen till vår svärson som fyllt 30 år. Grattis Joakim och tack för en mycket lyxig god lasagne och en smarrig tårta.
Och därifrån till Jonas mamma som inte är riktigt kry just nu.

Efter denna dagen så var det väldigt gott att landa på filtarna hos de små och bara snuffa kattungedoft i näsan. De kliver runt så obekymrat på oss och de äldre katterna ligger runt om och ser till dem. De är lyckliga för att kunna klättra upp på första avsatsen på klätterställningen och hoppa ner många gånger på några minuter och sen sova en stund. Och att få lite nymald nötfärs i handen.

Idag har jag vart en sväng till vår stuga och höjt värmen lite och julpyntat. Tittat till kattgravarna  och njutit av den frostiga utsikten över ängarna mot Göta älv. Framåt i vecka så är det dags för JULBORD med massor av god mat till vår härliga personal på förskolan där jag arbetar. Varorna är hemma så nu skall det lagas mat med kärlek och elegans :-)
Nu måste jag lägga in lite ved i brasorna här så inte katterna tycker att jag slarvar.

Sist men inte minst en hälsning till Therese och Martin i Göteborg, hör av er så skall vi ta en fika och lyssna på lite kattkurr med er också inom kort.
/R

Foto