Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu kommer vi att blanda friskt mellan kattungarna Gösta, Gunnel, Greta och Gustaf. De är snart 8 veckor och härligt livliga och glada.
Jättegoda kompisar med de äldre katterna och väldigt nyfikna på alla nya platser i huset de just nu upptäcker. Allra bäst just nu är vedlådor i olika höjder. Där klättrar de, har bra utkiksplatser. Nära till maten och det är gott att sova där på en filt.

Idag är det Anna dagen, ni har väl inte glömt lägga i blöt lutfisken. Tänker extra på min mamma Anna, som inte är med längre. I vår första kull döptes en katt efter henne Anna Aurora. Och i denna kullen har vi en efter min pappa Gustaf med F, det var viktigt för honom.
Innan jul tänker jag extra mycket på henne och pappa. Oj vad vi julpyntade, tog emot julgrisen när dem kom på en kärra efter pappas cykel i brunpapper. det var verkligen närproducerat, tvärs över ängen. Sen var vi barn med och gjorde egna korvar och sylta. Band runt skinka och lade den i saltlake. Och bakade brödkakor och småkakor. Tog in granen som mina första år hade levande ljus. Oj man kan tro jag växte upp med Emil i Lönneberga. Men det var i Kungälv på 50 och 60 talet. Vi var alltid med trots att vi var 8 syskon. Nu på lördag skall jag göra i ordning julfint här hemma hade vi tänkt om vi inte fastnar på golvet hos kattungarna, börjar få lite flyttångest snart.

Varsågod, lite bebisfrossa så här på tisdagen den 9 december.

/Ragnhild

Foto