Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Gott Nytt År!

Här hemma har vi haft långledigt med katterna och haft vintermys.
Då går vi och småfixar med allt som skulle vart gjort...
Tar fram symaskinen. Pysslar med modellbilarna. Tvättar. Eldar i brasorna hela dagarna så där gott lite på sparlåga så att hela murstockarna är varma.
Vi har läst bok och tidningar för katterna som ligger precis intill och sover på lur.

De små har racerlopp varje förmiddag. Då ser det ut som att de äldre tänker...vad.. måste de hålla på så där... detta stadium vara ca tio minuter. Sen hänger Clara och Astrid på i fem minuter. Så ökar det fort. Ingeborg, Bianca och Ambrosia ställer sig på vakt i var sitt hörn. Olivia blänger från torktumlarna och säjer nåt som ingen borde höra.

Bara Julius sover nu. Ambrosius Jr har börjat sträcka på sig och kollar om nån av de snygga tjejerna är vaken. JAHA då skall jag vara med...

Snart är alla inblandade även Jonas och jag. Vi försöker rädda adventljusstakarna i köket som hänger över fönsterbrädan i kabeln. Julblommorna vars mossa är utspridd över bordet. Börjar plocka tillbaka skorna till skohyllan. Kollar först så att det inte är nån liten som somnat i läderstövlarna. Huu nu har de tagit bort sockellisten igen och leker gömme under köksskåpen. Vi får sätta fast dem med fler klammer, så där ja.... tio min senare de är inne där igen :-) Jonas planerar för nästa åtgärd, nåt amerikanskt svart bil kitt. Jajajaa

Samlar ihop mattorna i rummet. Rullar ihop de som vi bestämmer att ta bort idag. Byter ut den lurviga jullöparen på köksbordet. mm Sen sätter vi på kaffet och gosar med minst var sin katt i knät. När man sen sätter sig framför Tv:n lägger sig en katt på benen och en står och stirrar en i ögonen med tunga fötter på mitt bröst och vill tvätta näsan på mig. Sen är det dags att plocka upp all fuktig tvätt de små fått ner på golvet. Då behöver vi lite mat. Minst 4 hungriga är med, helst i hörnet av bordet och ser helt ledsna ut i ansiktet. Oj oj de har bara tre stora skålar med mat framme och vatten i massor. Stackars djur.

Var är nu Josefina, när var hon här och åt sist. Jaså hon ligger gott och sover bland handdukarna i badrumsskåpet och har stängt om sig. Kan ju vara skönt för henne.

När det är sovdags och det kan ju bli lite då och då under julhelgen... så har Jonas tre katter i sängen och jag en besökskatt. De övriga passar huset och de minsta ropar på oss om deras mamma Miranda gått mer än en meter bort och lagt sig.

Det enda som står kvar riktigt fint är vår jättestora fina riktiga julgran i vardagsrummet. Inte en kula har gått åt. Alla ljus sitter där de skall vara. Änglarna finns kvar. De är ju för goa alla våra söta katter. Go fortsättning till er och alla era goa katter därute i stora världen.

Så är det hos oss. Härligt och mysigt tycker vi. Här kommer lite bilder från de senaste veckorna.

Pappa Ambrosius Jr sover middag med de små

Mamma Miranda är aldrig långt borta, de får fortfarande dia varje dag så ofta de önskar men inte lång stund.

Leklandet i Hålt

Tråkigt är vad det är. Clara vill att vi skall slå in fler julklappar. Hon älskar alla lådor.

Nymatade

Vi vill ha mera

Nej Gustaf, så får du inte göra, fast det är nyårsafton. Vad har mamma i tuttarna...

Sista helgen alla i G kullen är samlade

Gunnel

från vänster Gunnel, Greta, Gösta och Gustaf

Bröderna Bus

Greta och Gösta

Gösta

Greta och Ingeborg

Bianca

Ingeborg

God fortsättning, vi ses snart/R

Foto