Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

När cremé färgade Gustaf flyttar tar han med sig fina Flora från förra kullen. De är ett sånt sött litet par.

Stort tack till Jim och Pia i Göteborg för att de kommer att bo hos er. Vårt kattliv ihop började redan 1998 då ni köpte Anna Aurora i vår allra första kull. Det är så gott att ha er här igen. All lycka önskar vi till er och de små vänliga kattungarna. Kram även till era underbara tonårsflickor, så mysiga.

Nästa att flytta var Greta. Hon bor nu i Öjersjö i Partille intill Göteborg. Där har hon det så bra hos lillhusse Theo, husse Kent och matte Jannica. Ni kom till oss på rekommendationer från andra kattköpare. Sånt är kul, tack för det. Och vi kände direkt att ni kommer att bli toppen för lilla Greta. Stort lycka till hela familjen. Vi önskar er ett härligt liv med kattflickan. Den söta lilla blå Greta.

Kan nämna här att om ni ser en söt blå kattflicka i ICAs reklam framöver så vet ni nu att det är Greta som varit där som fotomodell. Hon skötte det snyggt framför fotografen i ateljén. Vad skall det bli av en sån kavat tjej.

.

Sen åkte Gösta iväg med tåg ihop husse Jörgen till Tyresö vid Stockholm. Där finns matte Ann-Christine och Folke från förra kullen och väntar. Så kul att killarna får vara ihop med goaste människorna. Stort tack för att ni kom ända till oss. Att ni åkt bil flera gånger ända hit och hälsat på killarna och vi har fått höra om era intressanta boenden utomlands med era tidigare katter med. Ni är verkligen härliga kattvänner. Vi hoppas att kattpojkarna kommer att ge er massor av glädje och mys i massor av år.

Den som var kvar längst och fick massor av gos av oss alla både katter och människor var Gunnel. Nu bor hon i Uddevalla hos Ulrika med familj. Där finns även en till brittflicka som nu blir hennes väninna. Vi vill tacka er för att vi fått träffa flera från er familj. Man, barn, mormor mm så underbar känsla vi får när ni som kommer känns så sköna och kattglada. Tack för att ni hittade till oss och vi önskar er alla lycka med Gunnel i framtiden.

Det var lite av vad som hänt här. Snart kommer mera.

Alla våra katter mår gott och är pigga och lekfulla. De har fått lite nya klätterställningar. Nya hyllor är på gång på altanen och Ambrosius Jr väntar smått med Pyttan från Nol. Spännande.

I helgen var första gången på våren som alla var ute, åtta fritt med oss och tre på altanen som andra dagar. De nosar på våren, springer runt och ser igenkännande på allt. Och går sen upp och lägger sig på altansoffan. De går in och kissar på lådan, äter lite och går ut igen. Dörrarna står öppna. Vi stänger om de fertila som inte får gå ut lösa. De är med oss innanför nätet. Ser lite kul ut. Vi släpper ut några och så lägger de sig strax intill nätet några dm ifrån kompisarna på insidan. Det är kattkärlek minsann.

Många hälsningar från Jonas och mig till alla våra kattungar som bor hos er därute. Vi är så glada att de bor just där de är. Varje familj är så härlig med just den eller de katterna. Det är tryggt och gott att veta. Tack för att ni finns för dem. Vi säger det ofta och tänker på er alla. Vi ses snart här igen. /Ragnhild

Foto