Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Vi har glädjen att meddela att de sista dagarna i september väntar Olivia kattungar.

och runt den 10 oktober väntar Miranda kattungar. Pappa till båda de väntade kullarna blir vår Ambrosius Jr. Alla mår fin är pigga och glada. Mammorna har börjar bli rundare och en go mage vilar i våra händer när vi håller dem.

Nu är det ett bra tag sen vi hade kattungar. Så är det hos oss, vi har ju mest pensionerade katter då alla bor kvar hela sitt liv hos oss. Alla katterna har varit ute med oss i sommar i trädgården och haft det gott. När  det regnar ligger i altansoffan eller går in igen.

Vi har löst det så att vi har en inhängnad upp på ena halva av altanen där de dräktiga och pappakatten kan vara för sig själva. Sen är huset helt öppet för de övriga att vara inne eller ute som de vill oftast när vi är hemma. När vi är på jobbet kan alla som vi gå ut genom en lucka till denna inhägnad.

De älskar att vara där ute båda dag och natt i alla väder året runt. Alltid några av dem som sitter, ligger eller busar runt där. I sommar har vi kompletterat med ett par nya vägghyllor och nu har vi börjat fylla på vedlådor som vi lägger filtar ovanpå. Detta blir favoritsovställen.

Så nu väntar vi och pysslar om här hemma i Hålt på sådana här godingar, bilden från en tidigare kull.

Igår passade vi på att vara på Skördemarknad på Nordens Ark. En mystripp ihop med barn, barnbarn och en god vän. Och så hade vi turen att ha ett helt perfekt väder. Runt 20 gr uppehåll och lite sol. Där såg vi på ALLA de stora kattdjuren som visade sig ännu en gång. När husse här i huset tömt sin kamera skall ni få se på bilder därifrån.

Att man är mormor gör det ju helt ok att åka i den höga rutschbanan från ladan och ut på lantgården. Det var riktigt brant och jag tvekade ett par sekunder... Men så åkte vi på barnbarnet och jag ihop. Säkrast att köra ett par åk till om tio år kanske ingen av oss är intresserad... och kul hade vi. Kanske skulle testa om katterna ville ha en rutschkana... man har ju sett på film att vissa björnar gillar det, måste nog prova.

I övrigt såg vi när järven fick mat, vackra ugglor,  lodjuret med sin unge och allt annat vackert och fascinerande som finns på Nordens Ark. Vi har vårt favoritställe att fika uppe på balkongen hos järvarna med en otrolig utsikt över havsviken. Ta er gärna en tur, nu på hösten när bladen fallit ser man djuren ännu mer. För oss blir det nog en tur till och den promenaden som följer med är härlig. Framåt eftermiddagen när man inte tänkt på hur långt man gått så blossar det mysigt i kinderna.

Ses snart/R

Foto