Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

God kväll. Vi har den stora äran att presentera Olivias kattungar vid namn.

Hjalmar,  Hjördis och Harrieth

Som de flesta av er vet så vill vi gärna ha gamla svenska namn på våra kattungar. Så även denna kull.

Hjalmar hette min mormors bror, han var född i slutet av 1800 talet på en ö som heter Brattön strax innanför Marstrand. Alla syskonen var stiliga och trevliga så det är ett bra namn för en blå brittkille. Hjalmar är reserverad till Pamela och hennes man i Stockholm. Det skall bli väldigt trevligt att få mer kontakt med er, välkomna till oss.

Hjördis bara älskar jag, här är det ingen äldre släkting men skådespelerskan Hjördis Pettersson var ju en härlig dam så det passar bra. Numera har jag ett syskon barnbarn som heter Hjördis. En underbart söt tjej på runt 5 år så vår kattflicka är i gott sällskap.

Harrieth hette mina barns farmor. En riktigt god vän under drygt 20 års tid. En elegant rolig kvinna som man kunder skratta gott ihop med. Såklart att en kattflicka ska få heta Harrieth. Hon älskade Non Stop karameller och bakade en fantastisk sockerkaka där man vispade vitorna för sig och vände i på slutet. Oj vad god den var. Nu bakar min dotter hennes recept.

De små äter på bra och ökar fint i vikt. Mamma Olivia pysslar om dem hela tiden. Går en kort sväng ut i köket ibland och sträcker på sig och ställer sig sen vid dörren och vill in till bebisarna igen.

/R

Foto