Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Här kommer bilder på alla de små tagna den senaste veckan. De är nu ute i nästan hela huset. Först hoppade en av dem över till köket, två dagar senare var nästan alla där. För några dagar sen upptäckte i stort sett alla på en gång att det fanns ett vardagsrum, så nu sover de på soffan där inne och är i köket och leker. Det verkar som att de följer de äldre och ser vad de har för sig i varje rum. Bäst verkar vara när "tant" Ingeborg lägger sig i ena soffhörnet för då somnar minst fyra av de små intill, alla ligger helt stilla i minst en timme. Mammorna går runt och ser var alla finns sen lägger de sig i mitten.

De älskar mjukmaten och sitt torrfoder, alla äter med god aptit. I torsdags var vi hos veterinären och de stora kattungarna fick sin första vaccination. Även alla de äldre var med och gick sin årliga dos. Nu på torsdag är det dags för de små att vaccineras för första gången. De var med förra vecka också, alltid bra att åka med i bilen en sväng och öva sig. Allt gick toppen fint. Veterinären tyckte de var stadiga och trevliga och underbart söta. Många var det som beundrande dem medan vi var där.

Alla har nu också fått en egen försäkring, det känns gott. Nu får ni se på dem här en stund. Trevlig advent önskar vi er alla.

/Ragnhild

Foto