Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

För några dagar sen flyttade Hjördis till Värmland. Hem till Camilla och Tommy i Vålberg intill Karlstad. Där är hon lillflickan i familjen och blir kompis med en vacker stor schäfer hund. Vi har hört att hon sagt till hunden hur hon vill ha det redan från början.

Hon är en kavat katt som kommer att tycka om sin lurviga vän, det tror vi säkert, jodå det gör vi.... eller så tänkte vi så.... är man bebis matten så får man vara orolig några dagar när de flyttat ut.

Tänk vad ett mail eller så med en bild kan göra gott i våra hjärtan. Hjördis hade ju inte träffat någon hund förut. Då känns det extra bra att få höra att det går bättre och bättre dag för dag. Det är ju bara smart av henne att ta det lite försiktigt i början.

Tack för att Ni Camilla och Tommy valde att komma till oss. Både för att hälsa på oss och sen köpa katt här, det är ju en bit att åka. Ni är så varmt välkomna till Special Cats familj. Kom tillbaka när ni har lust och tid, Välkomna igen!

/Ragnhild

Foto