Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu är det en del på gång här i Hålt.

Kattungarna tränar sig dagarna i ända. På att springa fort, klättra, gå på lådan ( som de kan perfekt nu ) hoppa och äta mat i olika former. Och förstås på att vara sociala. Med oss, barn och barnbarn och sina blivande familjer. Kan redan säga att de verkligen är duktiga snabba och pigga allihop.

Janet

Jill

Jagger som vi kallas Mick och Jane

Jane

Jill och James

James

På utsidan jobbar snickare på med vårt nya altantak som blir klart nu i veckan och de har också satt in en ny ytterdörr på gäststugan, det är lyx för mig.

Lite högre upp och lite längre ut blir det nya taket. Ny trappa, vindskivor och takplåtar på de små husen. Snart blir det till att börja måla lite överallt, färgen är inköpt så det går inte att ångra sig.

Sen övar vi oss genom att gå på hönskurs hos Vuxenskolan " Höns i trädgården" kul och inspirerande och roligt att göra ihop. Oj vilken hönsgård vi har på önskelistan inne i mitt huvud, får se om den kan bli förverkligad.
Hönorna ger oss redan alla ägg vi behöver, det är hemmalyx.Och så sköter vi om pelargon och fuchsia skotten som skall få pryda lite här och där till sommaren.Och så njuter jag av barnbarnen. Igår var en av dem här 4 år gammal. Vi skulle titta om rabarbern kommit upp och då säger han. " Har du rabarber???" Ja det har jag, vi går och ser om den kommet upp än.  "Mormor... min mamma tycker VERKLIGEN" om rabarber...." så fint och de lilla på 1,5 som lärt sig pussas och kommer springande ett par meter bort med trutande mun mot mig. Det är kärlek det.

Precis som när man sätter sig hos kattungarna och inget gör alls och alla kommer och lägger sig i knät och på benen. Känns stort och är verkligen lycka. Visst finns den runt oss om ni stannar upp lite mitt i allt som händer....

Hoppas ni får en fin vecka /R

 

Foto