Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

I går den 31 maj födde Olivia tre underbart fina kattungar. Det blev kejsarsnitt då det blev lite jobbigt för henne. Olivia och de små mår fint och smaskar och tuttar på. Vi hade så smått planerat att detta skulle bli hennes sista kull och så blir det, nu är hon även kastratkatt. Det är hon värd att få ta det lite lugnt och bara få kel och ha det gott.

Först skall hon få njuta av sina härliga ungar och sen blir hon en glad trädgårdskatt som är med och pratar i växthuset hoppas vi.

Vi har sett vilket kön de har och har namnförslag. Återkommer till detta om någon dag. Har också sett igenom vår intresselista och vet vilka som kan bli erbjudna dessa små. Ringer till er om någon dag. Vill se att allt ser bra ut med de små först en dag till. Kommer ni inte med på inbjudan till dessa så står ni kvar på vår lista till kommande kull.

Idag har vi varit och besiktigat J kullen. Jill Jane Janet James och Jagger börjar flytta ut nu till helgen.

I  helgen som gått var jag i Warszawa och hämtade vår lilla kompis till vår nya Ulyssa från Warszawa, nu snart 6 månader. Den som flög med oss denna gång heter Vanilla Sky och är blå hon med och 4 månader gammal. Vi hoppas att de i framtiden kan ge vårt katteri fina ungar. Båda är fantastiskt vackra på alla sätt. Ni kommer att få se dem här inom kort. Resan gick toppenfint denna gången också och nu håller hon på att komma in i familjen, det ser ut att gå mycket lätt. Bägge är så trygga och keliga. Det känns stort att komma hem med nya katter som skall få bo hos oss och inte flytta om ett tag. Ni kommer att kunna läsa mycket om dem här på sidan snart. och se foton på dem såklart.

Idag firar vi Ingeborg som fyller 9 år och igår firade vi Ambrosia som fyllde 12 år. Lite äldre är de men pigga, glada och lekfulla.

Ses snart här igen/Ragnhild

 

Foto