Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Så har det varit dags för kattungar att flytta till nya hem. Denna gången var det Mirandas  och Ambrosius Jr´s  J kull. Här är de hos veterinären för ID märkning, besiktning och 2:a vaccination.

Här kommer en liten presentation av de nya familjerna. Som numera med glädje hälsas in i Special Cats familjen. Dit kan ringa eller höra av sig när man vill och har man lust att komma så är man välkommen för alltid i framtiden. Detta är vår ambition och vår stora kattglädje att få följa katterna vidare i deras liv. Mycket eller lite efter allas önskemål, men ändå vara där för dem och familjerna. Därför försöker vi verkligen välja köpare med omsorg, det skall kännas att vi vill ha dem med i familjen med glädje åt båda håll. Så nu kan vi med stolthet presentera dessa goda vänner för er.

Familjen Svensson - Nilsson i Göteborg köpte i förra kullen lilla Ingmarie, nu har den lilla blåsköldpadd tjejen fått en kompis att dela livet med som heter Sir James. Vi vill tacka er för alla fantastiskt roliga stunder ihop under kattungarnas uppväxt och önska er all lycka med båda. Tack för att ni valde att köpa era katter hos oss. Så roligt att de får bo ihop och ha sällskap.

Ett stort extra grattis för att James är den ett hundrade kattungen vi säljer sedan starten 1998 då vi fick vår första kull.

(Den första katten köpte vi 1996)

Familjen Hyttfors i Göteborg har fått tillökning av lilla Jill. Vi kände med en gång att ni var rätt för oss, charmiga, omtänksamma och härliga. Ni skall känna er varmt välkomna och vi önskar er allt gott med Jill. Tack för att ni valde just oss att komma till.

Familjen Farago i Skepplanda har fått en ny familjemedlem, lilla Janet. Pappan och jag råkade träffas hos en gemensam vän som är kattköpare till oss tidigare. Han utstrålade vänlighet och hade en önskan om en kattflicka. Sen när vi träffade hela familjen så var det självklart, ni är så underbara allihop. Glada, vänliga och kärleksfulla. Både mot varandra och katten, härligt att få lära känna er. Tack för att ni vill komma till oss och stort lycka till som nyblivna kattägare.

Jane och Jagger bor numera hos familjen Ljungsvik i Billdal. Att lämna ifrån sig två kattungar på en gång till en familj som vart med på vår intresselista ett tag känns jätteroligt. Särskilt när familjen är som er. Underbar mamma och pappa och fantastiskt trevliga tonåringar som alla behandlar katterna med så stor kärlek att man verkligen sover gott om nätterna. Tack så jättemycket för att ni kom till oss och köpte era katter, det känna väldigt bra att de bor hos er.

Till alla dessa familjerna vill vi säga tack för vi har haft så kul  och haft givande diskussioner om det mesta medan vi gosat med katterna. Ni ger även våra liv bra dagar när vi vet att de små har det så gott. På återseende allesammans.

Lycka med goda kattköpare kan visa sig på massor av sätt, Detta kortet fick vi från Familjen Bråberg i Vargön i veckan som gick. Det är blå Dumle på väg ut med båten i Vänern. Det är kärlek till katten som går rakt in i hjärtat att han och blå kattflickan, båda från oss, Quincie får följa med och ta del av era liv. Kram på er allihop. Ni hittar dem här i Dagboken när de var små.

Här hemma har vi nu två ljuvliga katter som vi köpt i Polen. Vanilla och Ulyssa från Cherry Land katteri. Detta är lilla Vanilla som är född i år i januari. En riktig litenblå docka. Henne och de andra katterna skall ni få läsa mer om här snart. Både resan och katterna.

Sen vill jag gärna få meddela namnen på Olivias nya kattungar, 3 veckor idag och helt ljuvliga.

Kenneth efter vår kära vän Kenneth Nilsson, en underbar man som är klurig, rolig på alla sätt. Hans dotter är sedan många år en god kattkompis till oss. Kenneth gillar gamla veteran moppar och gamla DKW bilar som han mekar med. En fröjd att träffa honom varje gång vi ses. Han bor i Hindås.

Kurre för att det är så gott kattnamn och Kurre Hamrin fotbolls spelaren kunde ju trixa bra, det tror vi vår Kurre också kommer att göra. Kurrar gör han redan mycket och ofta.

Karin  för att det är vackert och för att vår katt Hermann bor hos en underbart trevlig Karin i Guldheden i Göteborg som servar kattvännen på allra finaste sätt. Vad säger ni om att han får cappucino skum varje morgon när de äter frukost... oj oj såklart skall vi ha en Karin.

Alla tre katterna är reserverade Kenneth och Kurre till Göteborg och Karin till Tvååker vid Varberg.

Hörs snart igen! /Ragnhild

 

Foto