Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Vår allra finaste Bianca har idag fått somna in på Västra Djursjukhuset. Hon har varit hemma tills idag. Inga operationer eller liknande har gjorts. Men veterinären upptäckte igår tumörer i hennes lunga. Hon har haft mer och mer svårt att andas sista veckan och hon ville inte ha varken mat eller vatten de senaste dagarna.

Bianca skulle fylla 11 år i januari som kommer och vi ser att hon var så pass dålig att vi inte vill utsätta hennes kropp ytterligare då hon redan var så sjuk. Hon har tidigare vart helt frisk hela sitt liv förutom en operation med tumörer i juvren för ett år sedan. Den operationen gick jättebra och hon har vart pigg som en kattunge hela detta året. Har varit både inne och utekatt och njutit av sitt liv på landet.

Hon har varit en fantastisk katt att umgås med, en otroligt fin mamma och kattkompis.
Nu vilar hon fint med sina tidigare kattvänner i skogsbrynet och vi skall minns henne varje dag med all kärlek. Hon kommer att vara saknad så länge vi lever Jonas och jag.

Hon föddes i Jönköping av "vår kattflicka"  S* Special Cats Beatrice som hemma hos familjen Holm födde  
S*Änglakattens Bianca och vi köpte henne som bebis av dem för att fortsätta på de fina linjerna.

Tack underbara Bianca för alla glada, lekfulla, påhittiga och rofyllda och spännande dagar ihop med dig. Och vi är så lyckliga över de fina kattungarna du gav oss och är mormor och farmor till genom vår fortsatta  arbete i katteriet.

Vi älskar dig för ALLTID och du finns i våra hjärtan HELA tiden och intill oss vid stugan.

/R

Foto