Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Det har varit ett spännande dygn här i Hålt. Miranda har fått kattungar. De kom i lugn och ro, hon är en jätteduktig mamma.

Vi visste inte exakt vilken dag de skulle komma denna gången, för de parade sig lite i smyg innan vi såg dem förstod vi efter ett tag. Miranda och Ambrosius Jr. Vi har sett på storleken på hennes mage och kunnat jämföra med hennes tidigare födslar att det var dags inom någon dag.

Men eftersom hon har den goda smaken att börja föda en lördag när vi är hemma och väntar på det så är hon förstås förlåten, med råge. Hon började bli väldigt pratsam och sällskapssjuk. Gick efter oss genom huset hela dagen.... hon brukar nöja sig med att ha koll på oss.

När vi gick in i lilla rummet gick hon direkt till bolådan och lade sig, en liten stund. Ungefär som att "tack, ville bara kolla att ni bäddat åt mig"  Senare på kvällen kom det så igång och det blev en spännande natt och fyra fina bebísar i lådan. Vid  fyra i morse låg de alla i lugn och ro och vi släckte lampan.

2 creme pojkar och 2 blå pojkar med fina vikter och bra kliv i benen direkt.
Det är faktiskt imponerande att komma ut ur magen ta igen sig några minuter och få lite mamma tvätt och sen kliva över mammas ben och två bröder och hitta en tutte direkt. Och börja KURRA !!!!
Vad gör det då att klockan är 3 på natten.

Vi firade med en kopp te och inväntade den som kom sen och kände att det var en härlig gemeneskap i detta lilla rummet, med de små liven, mamman och vi själva. Ett halleluja moment var det nån som sa! Oro och tacksamhet, livet är en blandning av allt och fint att få uppleva ihop.

Tre av de fyra har redan familjer som väntar på dem och den fjärde svarade inte på telefon idag så vi återkommer. Det känns verkligen fint att veta att ni redan finns för dem. Skall bli roligt att ses under deras uppväxt.

Här kommer lite bilder i oordning från det första dygnet, nu skall vi fundera på om namnen vi funderat på känns rätt och snart återkomma.

/Ragnhild

Foto