Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Hej nu har vi bestämt vad de små L pojkarna skall få heta i sina stamtavlor. Det är ett kärt pyssel för vi vill känna oss nöjda och att namnet har en speciell innebörd, för oss. Just nu tillhör de ju oss och inom kort kommer de att få träffa sina blivande ägare. Alla är reserverade till människor som vi känner känns väldigt bra för katterna och känns även mycket bra för oss att få umgås med framöver och dela katternas liv.

De är så lika och det skiljer inte många gr på dem, bara lite färg. Alla är lika söta och doftar lika gott. En dag ser den ena lite ljusare ut och den andra mörkare nästa dag är det tvärs om. Vi går på vikt vem som är vem just nu och alla ökar fint på sin kurva och alla fyra har öppnat ögonen de senaste dagarna. De var en vecka i söndags. Lite underlättar det ju att det är två i varje färg.

Leif som är cremefärgad

Han har fått sitt namn Leif efter en stilig man från Uddetorp i Ale kommun. Inte långt därifrån har vi en stuga. Jonas har känt honom i massor av år, mer än 25 år. Vi har haft många trevliga midsommaraftnar ihop med honom och hans fru Carina och ett stort sällskap till i en lada intill stugan. Båda är lika glada och rara. Leif har kört buss i sitt yrke och är alltid lika vänlig och har ett härligt leende. Det känns helt rätt att en kattpojke får hans namn. Tack Leif och Carina för allt skoj vi delat.

Linus är blå

Namnet Linus har vi valt efter en tidigare kattköpares son, en väldigt fin ung kille från Alingsås. Hemma hos honom bodde i många år både vår Baltassar och Dear Teddy och hade det allra bästa kattliv och fin service från just Linus och hans syster samt deras mamma och pappa. Passar väldigt bra med Linus tycker vi.

Lusse är cremefärgad

Lusse skulle först få heta Lasse. Efter vår granne i Romelanda. En glad och hjälpsam man på alla sätt.  Han blev den förste som vi drack kaffe hos när vi lämnade Lerum och kom till Kungälv för att bo i vårt nya hus nere i Diseröd år 1998. Det var drygt 10 år sedan vi flyttade därifrån nu men Lasse är för alltid en vän.  För några dagar sen talade jag med hans blivande ägare. Hennes dotter ville gärna ha Lusse namnet. Det var ju ännu roligare med en Lusse katt, det gillar säkert Lasse med, så får det bli. Härligt.

Lowe är blå

Lowe har vi ingen särskild person som vi känner, men jag har flera barn på min förskola där jag arbetar som heter så.  Jag tycker det är ett så fint namn, känns som mycket kärlek i det. Kanske blir han en liten diktare också och funderare vår lille Lowe. Det är helt rätt på dig.

Alla fyra kattungarna är reserverade till nya ägare.

Leif kommer att bo i Önnered som ligger vid havet i västra Göteborg.
Lusse kommer att bo i Masthugget mitt i Göteborg och i Österlen lika mycket.
Linus kommer att bo i Ytterby en del av Kungälv, staden där vi bor. Första katten vi kommer att ha så nära.
Lowe kommer att bo i Linköping. Känns roligt med lite östkust också.

Och så lite nytt i övrigt:

Ulyssa  och Vanilla är nu parade och om tre veckor kan vi se om de är dräktiga. Pappa blir vår Ambrosius såklart, goaste katten av alla. Och fina bebisar vet vi redan att han ger.


Det skall bli väldigt spännande att få följa båda våra polska flickor i detta. Vi har sett många bilder på deras släktingar och de är väldigt snygga katter. Detta är katter från samma uppfödare i Polen men de är inte släkt. Uppfödaren som har katteri namnet CherryLand PL  är en av de absolut bästa i Polen med katter i toppklass på varenda utställning de är med på. De har sålda katter till de flesta länder i Europa. Det var första gången de sålda till Sverige när dessa katter såldes till oss förra våren och vi har fin kontakt ännu.

Vi skriver såklart mer om detta när vi vet mer.

Alla bebisar är pigga och glada så det blir nog roliga nyfikna kattungar här i vår och sommar. Bilder kommer till er som inte kan vara här. Sist med inte minst tusen tack för alla gratulationer till L pojkarnas födelse. Det känns väldigt roligt att få både på telefon,  facebook och i gästboken. Vi syns snart här igen./Ragnhild

Foto