Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Leif, Linus, Lowe och Lusse gottar sig med mamma på sin 3 veckors dag. Varsågod här kommer några bilder från de senaste dagarna.

Och de andra katterna, ja de spejar som Astrid

Myser i sängen som Josefina

Eller busar runt överallt i huset som resten av de andra. Ulyssa visar var alla roliga grejer finns och plockar fram dem och de andra tar över. Då lägger hon sig och sover.

Sen kommer nyblivna mamman Miranda ur lilla rummet för att kissa på lådan där inte hennes ungar är i närheten. Samtidigt så passar hela församlingen på att tvätta henne och tala om att de älskar henne väldigt mycket. Så gott att se när hon kommer ut och sträcker på sig en stund att hon blir mottagen så fint av de andra katterna. Hon vill strax in till de små igen och vi ser att hon litar på att hon får ha dem för sig själv. Bäst är när matte ligger på sängen och tittar på paddan, ett långt program och inte släcker lampan utan bara finns där och njuter av kurret från de små när de äter i bolådan. Varje dag känns som en liten gåva att få se hur de små har det och även de stora som "nästan" pratar med oss. Jodå Ingeborg sa i morse att hon tyckte det var lite dålig frukost när leverpastejen låg kvar i kylen, en kort stund för länge... Ok då vi är ju här för att serva dem alla. Kram på er också.

/Ragnhild

Foto