Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Idag skall ni få extra många bilder på L kullen som i söndags blev 6 veckor gammal.

Leif, Lusse, Linus och Lowe är nu helt underbara små personligheter. De sover oftare var för sig men helst ligger de i en hög. Gärna med mamma strax intill.

På dagarna är de nu i vinkelrummet som är en vinkel i huset, där sätter vi för skivor så de små håller sig där. Det börjar likna en lekplats där. På natten har vi dem i en annan låda med lite högre kanter. Nya pallkragar.

Först hade vi två på höjd. De gick bra i en kvart sen var Linus borta vid kylskåpet. Vi lade i honom igen. En halv minut senare sprang han under kökssoffan. Tredje försöket, då var klockan halv tolv på kvällen. Matte och husse var klara för att sova. Vi går ut på altanen och plockar in en pallkrage till och skall sätta den ovanpå. Då smiter Ambrosia glad i hågen förbi husses ben och ut i mörkret... kylan. Lilla katt tanten vad skulle du ut och göra.  Matte hoppar i stövlarna far ut på andra sidan huset i nattlinnet för att möta henne. Iklädd ficklampa. Ser ingen katt, känner bara att det blåser kallt. Möter upp vid altantrappan. Där sitter hon och tittar på oss med stora ögon och undrar vad vi håller på med. Vi lyfter upp henne och bär in henne och är så glada att hon inte ville rusa ner på gräset, så gott att pussa på henne och sätta ner henne framför brasan. Tror hon tyckte det var skönt att vara innekatt.

Vi fick på en höjning till och sen har bebisarna sovit där i lådan och lekt ute i rummet på dagarna. Mamman är väldigt nöjd och vi med.

Observera att den andra blå ligger med svansen åt höger närmast mammas ansikte, åt andra hållet.

Man ser verkligen vecka för vecka hur de växer.

Mamma har fortfarande det godaste att bjuda på.

Lowe

Leif och Lusse

 I lekrummet

 Ett eget rum, en kväll letade vi efter en cremé pojke, då låg han inuti tidskriftsamlaren ibland pappren och   sov.

Pappa ser vad de gör

medan Ulyssa inte lämnar Jonas och modellbygget någon längre stund. Hon är så snäll och ligger intill utan att röra.

Vanilla tar sig en lur på ett av de mest älskade ställena i köket

Clara lägger sin på torktumlaren när Ulyssa pratar med husse, de turas om att vara närmast.

Mamma Josefina och hennes dotter Astrid är verkligen bästisar

I helgen träffades några blivande kattägare här på fika. Vår svärson Joakim hade gjort en väldigt fin katt tårta till oss.

Sist med inte minst vill vi berätta att Ulyssa är dräktig och väntar kattungar runt den 30 april. Hon har börjat bli rund på båda sidorna. Skall bli väldigt spännande att se vad det finns därinne. Pappa blir såklart vår fina Ambrosius Jr. Vi följer henne här framöver.

Nu skall vi göra kvällsbestyr för katterna i huset. Fixa lådorna. Gosa och bädda rent inför natten för de små.  Och gå gotteronden med de gamla. Imorgon slutar jag tidigt då står det kloklippning och filt tvättar på schemat. Ha en bra onsdag imorgon alla kattvänner, vi ses snart här igen/R

Foto