Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Leif Lusse Linus och Lowe är 7 veckor gamla idag. Det firar vi med kalkonmousse som är väldigt gott.

Linus

Lusse

Lowe

Leif

Dräktiga Ulyssa som skall få småttingar ca den 30 april är gärna med de små och ligger och myser. Och äter lite bebis torrfoder ibland. Det är helt ok.

Ulyssa är så underbar, snäll och vänlig. Hon blev ett år i mitten av december förra året och är parad med vår Ambrosius Jr. De är båda blå i färgen.  Katteriet CherryLand som hon kommer från i Warzawa i Polen har aldrig tidigare sålt katter till Sverige så det blir helt nya linjer. Ihop med Ambrosius som är född i Norge med föräldrarna: vår sålda hane Special Cats Truls och Chika från Bergen så bli det mycket nytt där också. Det måste bli vackra katter i denna parningen med Ulyssa som är så stor med ljus blå päls och stark ögonfärg och Ambrosius, stor kraftig med härlig tjock svans och fantastiskt temperament.

Clara är en tjusig dam i sina bästa år som vill vara med precis överallt. Ligga i varje låda... även om den är i minsta laget.

Ligga där kattungarna nyss sov....

Och vänta på att husse skall öppna dörren så att de kan kela och sova ihop som alltid.

Några bilder på hur kattungarna leker med varandra, de söker varandra med blicken

känner på varandras tassar

och vill hitta på mer hyss

men gärna kela lite först

och så känner de att Clara legat i deras låda, det gäller att lära sig att dela med sig.

Medan de andra leker med varandra tränas det fotboll

och undersöks varje vrå

och så kan ju hitta en egen plats att koppla av på. Nu njuter de av att ligga en och en. Det gjorde de inte för ett par veckor sen då sov de alltid i en hög allihop.

NU sover strax vi också, god natt go vänner/R

 

Foto