Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

I onsdags kväll den 26 april födde Ulyssa hennes och Ambrosius Jr  bebisar.

Magen har varit stor och rund på båda sidor.

Så här fint låg de efter drygt 3 timmars lugnt och fint förlossningsarbete.

Hon födde dem väldigt lugnt och fint. Det tog lite drygt 3 timmar för alla att visa sig.  Åtta stycken ljuvliga ungar där inne. Vilken kull, så fantastiskt att få uppleva detta. Några av dem var lite mindre men alla var pigga. Nästan skräckblandad förtjusning. Måtte alla klara sig fint var vår första tanke efter 19 års uppfödning. Första gången det föds 8 stycken i en kull hos Special Cats.

Alla mår idag fint men en av dem är lugnare och mindre, den får extra välling och värme hos oss ibland. Det är ju väldigt trångt att ta sig fram till tuttarna och att vara lite mindre och bli undanskuffad är inte så lätt.

Mer om dem kommer allt eftersom. De får ha sina första dagar i lugn och ro så vi ser att allt ser bra ut. Snart kommer vi att höra av oss till er på vår intresselista.

Välkomna alla att följa vår andra M kull, alfabetet har ju gått runt ett varv tidigare hos Special Cats sen 1998 då första kullen kom på våren. Nu har vi kommit till M för andra gången, det blir i snitt 2 kullar per år och vid något tillfälle 3. Namn på de små är på gång och kommer här snart på sidan, ni kan ju gissa så länge vad vi hittat på...

Vi vill sända varma hälsningar och stort tack till Marek och Marzena i Warszawa som gav oss möjligheten att köpa den vackra Ulyssa. Så roligt att kunna få ge liv åt helt nya stamtavlor i Sverige och med en så underbart snäll och vacker mamma. Hennes päls och ögonfärg är helt unik.  
De är mycket glada för hennes kull. Den första katten de sålt till Sverige är vår Ulyssa. De är dock väldigt välkända och framgångsrika uppfödare i Polen och har fantastiska katter hos sig. Skall bli roligt att följa dessa små och se hur de kommer att se ut. Tack för att hon fick komma till oss.

Ha en go Valborg så ses vi snart här igen!   /R

 

 

Foto