Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Idag är det både ledsamt och roligt att skriva. Vi tar det tråkiga först, Två av kattungarna som föddes har inte överlevt, de levde i 3 och 4 dagar. De var så små och kunde inte suga eller svälja tillräckligt. Vi handmatade dem för att se att de fick mat i sig men det räckte inte. Så ledsamt att se de fina välskapta inte kan få vara med oss.

Vi är väldigt glada för de 6 som finns, de äter jättebra och magarna är runda och goda på dem.  De var en vecka igår. Nu har jag fått ge dem sina namn, det är lite funderande för det skall kännas rätt och vara ett namn där man hedrar någon eller har någon trevlig anknytning till. Så just nu är det så här, det kan ju ändras tills vi skickar in registreringen med dessa känns bra.

Hona 1   kallas för Maj- Britt efter min glada, sjungande och bakande svägerska i Götene. Hon har en helt otrolig trädgård som varit visningsträdgård mm, jag är så glad att hon är min bror Bertils fru.

Hona 2 kallas Marianne efter min syster som bor i Jörlanda. Vi har alltid haft trevligt ihop. Stickat, sytt och haft roligt och ätit massor av goda middagar med våra familjer. Att det också finns en söt god karamell med samma namn är ju också helt rätt.

Hane 1 kallar vi för Mustang, en snabb bil som spinner och brummar gott inuti precis som en katt, blir ju toppen. Att Jonas önskar sig en att åka runt i som pensionär skall vi ju försöka få till... Undrar om en kattkille vill åka med då? Att däcken brukar vara breda och maffiga passar ju precis på en brittkilles tassar med.

Hane 2 kallar jag för Manfred efter Manfred Mann efter det engelska popbandet, vars sångare Paul Jonas var min favorit som 10-13 åring. Man kan ju inte glömma låtar som Do Wah Diddy Diddy som kom 64 när jag var 11 år. Paul är väl värd en katt.

Hane 3 kallas Marek efter Ulyssas uppfödare i Warszawa i Polen. En väldigt vänlig och kattälskande man, så klart vi kallar en kattpojke efter honom. Det var roligt att träffa honom och hans fru Marzena när vi hämtade Ulyssa och även en månad senare då vi hämtade Vanilla. De kommer från hans katteri båda två men är inte släkt.

Hane 4 Mercury efter Freddie Mercury som gett oss så många fina låtar. Om katten som får hans namn får den rösten så får han gärna mjaua ofta och högt.

Vi har inte bestämt vilken katt som får vilket namn ännu av hanar och honor. Vi får se personligheterna någon vecka till.

Vi har en hane som piper på rätt bra kanske blir det Mercury.... och som hona efter Maj Britt som sjunger i kyrkokören, ja vi får se.....  Mustangen måste ju visa sig kurra högt och ha rejäla tassar och läcker fäg och Marek måste ju vara väldigt gullig och vänlig och gilla lite opera som vi hörde i hans bil i Warszawa. Marianne är allmänt lekfull så det blir bra. Jo det känns allt ganska rätt tror jag.

Idag är fem av de sex kattungarna reserverade till nya ägare. Vi hälsar dem varmt välkomna som inte vart med i Special Cats familjen tidigare. Vi skall snart försöka få till bilder till er alla och snart ses vi här så ni får träffa dem och våra andra katter. Ni kan se vart de skall flytta om ni tittar in här på sidan under Kattungar.

Och nu är det bara två veckor kvar innan Leif, Linus, Lusse och Lowe börjar flytta, huuuu vad fort tiden går. De är så roliga och glada katter. Tunga och lekfulla, det är en lycka att få ha dem i huset och även att veta att de får toppenbra nya hem.

/R

Foto