Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Lille Leif har nu gett sig av ut i stora världen på äventyr. Med på sin resa har han allra finaste matte Lisa och husse Ragnar. När vinden viner om knutarna och snön kommer så finns de i ett härligt hus i västra Göteborg. Där kan Leif som nu kallas för Simba få springa runt och även mysa på många goda platser.

Lisa och Ragnar har följt honom här hemma sedan han var nyfödd. Han har vilat sig och sovit gott mot Lisa och lärt känna dem under många veckor, vilken underbar start för en liten kattpojk.

Detta blir deras tredje britt kille så de har verkligen övat in ett gott handlag och vet på alla sätt hur en katt vill ha det. Så härligt att det finns en varm go famn närhelst han önskar, lille Simba. Vi vet redan nu att han kommer att bli en underbart bortskämd katt.

Han kommer att vara med ute i båten, premiären är gjord och det har gått fint. Ragnar styr bra.

Lisa och Leif/Simba kan koppla av.

Ni är ju nu ordentligt med i vår Special Cats familj, det känns verkligen fint att ha er här. Tack för att ni ville köpa katt hos oss och stort lycka till med Special Cats Leif som nu har artistnamnet Simba. Skriver så för jag tror att han kommer att uppträda för er och även han kommer att få en del applåder framöver, vi vill gärna vara en del i fancluben.

Tack för att ni finns för Leif, kramar från Ragnhild och Jonas

Foto