Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Kattpojken Linus har flyttat till Ytterby till Magnus, Annika och pojkarna. Vi träffades första gången i december på en kattutställning i Göteborg. Man kan nästan säga att det sa klick, vi är lika stora kattälskare allihop. Det känns verkligen roligt att få med er alla fyra i Special Cats familjen. Vi vet att ni förberett för Linus ankomst på ett otroligt fint sätt, byggt och iordningställt för er första brittkatt. Han kommer att uppskatta allt ni gör, det är vi säkra på.

Vi har setts många gånger under Linus uppväxt och fått dela tankar om katter och massor av annat i livet. Lika roligt varje gång ni kommer och om sex veckor skall Linus få en kompis, vår lille Mustang i lilla kullen vi har nu. Här kan ni se dem ihop med Annika och David.

Så mycket kärlek de kommer att få dessa katterna, det känner vi redan.

Människor som ger dem allt de nånsin kan behöva på alla sätt.

och underbara händer och gemenskap varje dag. Tack så jättemycket för att ni valde att köpa katt hos oss, det känns fantastiskt gott även för oss.

Kramar från Ragnhild och Jonas

 

Foto