Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Igår flyttade lille Lowe till Linköping, till Matilda och Tobias. Han har bott kvar några veckor tills tentatiden är över för de blivande ingenjörerna. Där hemma väntade en blivande kompis, en bengalkatt som heter Leo och är åtta månader gammal.

Rapporterna idag har visat att Lowe är en liten tuffing som klarade resan fin-fint och mötet med Leo gått hyfsat, båda två förvånade och överraskade med lite pälsresning på ryggarna. De är ju smarta nog att kolla in varandra först på lite avstånd, skall bli spännande att höra fler rapporter om de två ihop. De har snälla liv vakter.... men det tror jag inte behövs..... känns faktiskt som när mina barn flyttade hemifrån och man ville att de skulle få trevliga snälla sambo och grannar.

Vi vet att Lowe kommer att få ett riktigt gott och roligt liv hos er. Skall bli spännande att få höra hur de gillar ert häftiga bygge till kattpojkarna. Känns som man skulle vilja vara katt för nån dag och busa runt hos er.

Att det däremot går fint med nya husse och matte är solklart, de är gulliga och tycker mycket om katter och väldigt trevliga dessutom, såklart att ni är mycket välkomna in i Special Cats familjen. Stort tack till er för att ni åkt ända hit och köper katt hos oss och Välkomna in i kattgemenskapen. Många kramar till er från Ragnhild och Jonas

Foto