Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Våra fantastiskt söta kattungar i den andra M kullen MajBritt, Marianne, Marek, Manfred, Murcury och Mustang är. Så kära vi är i dem alla i Ulyssa och Ambrosius Jr kull.

När mamma fått mjölkstockning och ingen mjölk finns redan från de var riktigt små så har de alla ätit god extra nyttig mousse och god special välling och växt och mått så gott. De är alla rejäla och runda och goa och tunga att ta i. Mycket passning har det varit och är men det gör vi sååå gärna, ni är underbara allihop.

Och alla har ni så rara nya ägare som väntar på er, nu skall vi ta extra vara på de veckorna som kommer. Och leva mer er busande runt i huset och känna hur ni sprider glädje. De övriga katterna tar hand om er och pysslar om er. Rusar fram och nospussar er och tvättar och leker med er.

Efter 19 år som uppfödare känner jag mig fortfarande rörd av att se dem här bilden, sååå fina och att få vara en del av deras liv och även få dela detta med Jonas, att få ha den här glädjen och även någon att dela oro med när det krånglat som med mjölken och sex småttingar. Och se hur ni växer upp till personligheter och med era egna uttryck i kroppar och ansikten. Vi är så glada att ni finns hos oss.

/R

Foto