Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Maj-Britt har flyttat till Susanne och Paul i Skåne, till Trulstorp. Mellan Höör och Hörby. Där bor även katterna Konrad och Wilma. Och några hönor samt en väldigt STOR vacker tupp. Bästa kompisen har blivit brittkillen Konrad, nästan direkt. Vi hade glädjen att åka dit med Maj-Britt och träffa alla hemma på nya mysplatsen. Det känns lite särskilt att få lämna en kattunge på plats i sitt nya hem. Högtidligt att ha henne med sig i bilen.

Det blir väldigt tomt i bilen efteråt, sen kör vi nån mil och pratar om hur härligt hon redan fanns sig i soffan, så många bra ställen hon har att sitta på, vad fint med glaspartiet ut mot altanen att sitta och titta ut vid för katterna, hur gulliga de nya ägarna är, vilken himla god mat de hade lagat och så trevligt deras hus var ute på landet. Det blir jättebra på alla sätt, men tomt är det ändå.

Roligt att hon får kattkompisar med. När en timme gått känner vi oss väldigt glada fast en lite kattflicka saknas oss mycket. Och alla i kullarna vi haft i år, så fina de varit alla kattungarna. Var de inte extrafina i år.... Och vi har haft så fina köpare även till de här två kullarna. Vilken tur vi har att just de här människorna sökte upp oss. Det är en gåva som vi känner väldigt stor glädje för som vi inte tar för given.

Tack snälla Susanne och Paul för att ni tog emot oss, vi kände oss så välkomna. Paul krukväxt som jag fick ett skott av ser ut att ha tagit sig och är ståtligt fortfarande, den har jag gärna kvar som minne från denna resan. Vi önskar er varmt lycka till med lilla Maj-Britt i framtiden.

När vi ändå var på tur åkte vi till Skanör och Falsterbo, sov över i Ljunghusen hos trevliga Eva på vandrarhemmet  längst ute vid fyren vid kanalen. Det kan varmt rekommenderas. Rummen var toppenfina och hon själv så grymt trevlig. Innan vi åkte skrattade vi så gott länge och lovade att vi måste ses igen. 

Innan vi åkte hemåt blev det en fin middag på Rökeriet och vi firade våra 23 år ihop. Och på hemvägen blev det Stora Trädgårdsfesten på Sofiero slottspark. Man kan hinna med mycket på några dagar med människor man tycker om och komma hem till alla katterna och hönorna och uppskatta att de finns här även kommande veckor. Nu planerar vi vart nästa roadtripp skall gå, man måste ju ha en plan....

kram på er och hoppas att ni alla får en fin start på hösten/R

 

 

Foto