Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Lördagen den 2 december föddes Vanilla och Ambrosius första kull, tre ljuvliga kattpojkar.
Alla tre med bra vikter.

Alla tre föddes fint och mamma tog hand om dem. Men tyvärr så kom inte moderkakorna ut som de skulle. En kom nästa dag och en ytterligare en dag senare. Men den sista blev kvar och har orsakat livmoderinflammation. Detta har gjort att Vanillas mjölk försvann i några dagar medan antibiotikan hon fick av veterinären börjar verka. Och vi har matat de små varannan timme dygnet runt ett tag. Nu har två av dem fått igång mjölken igen genom att suga duktigt. De är stora och kraftiga killar. Den tredje är mindre och suger inte så bra, honom matar vi ännu. Tills han kommer på hur man skall göra för att hålla sig fast. Han kravlar på bra i lådan men behöver mer tid att komma ikapp sig, vi hoppas att allt går fint med honom. Vi är tacksamma att hon inte behövde operera ut livmodern och att hon nu mår fint och tar väl hand om de små.

De två stora som vi kallar Nisse och Nicke trycker bort honom, de tror att det bara är dukat för dem, men vänta bara. Dessa pojkarna är reserverade till nya ägare Sebastian med sambo i Göteborg och Erik med familj i Ytterby. Lelle Nalle som vi kallar honom behåller vi för oss själva ett tag till minst.

Det var ju länge sen vi uppdaterade sidan, vi har haft det gott med alla de äldre katterna och barn och barnbarn mm men nu kommer vi tillbaka till sidan i full fart igen.

Vår äldsta katt Ambrosia hälsar så gott att hon fortfarande håller koll på de övriga och ser fram emot att träffa de nya som hon hört pipa i lilla rummet. De brukar ju vara ganska söta och roliga när de får komma ut och leka med övriga i huset.

Trevlig helg önskar Ragnhild

 

Foto