Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Gott Nytt År 2018 önskar vi er alla

Ute är det regn och rusk, till och med hönorna är inomhus för det mesta. Några gick ut och åt lite grönkål och sen in igen. De värper fortfarande så att vi har till det vi behöver. Tror inte jag skrivit nåt om att av de två fina kycklingarna som föddes hos oss i somras... så har det visat sig att en av dem nu är en stor stilig Brahma tupp. Så kan det vara. Och han är väldigt god vän med Hälge den äldre så det är helt ok. De är också kompisar med lille Silkestuppen. Det går bra och han sjunger lika högt och vackert som de stora. Alla hönorna kucklar på bra ihop och äter som bara den.
Skall bli roligt att se dem ihop med katterna ute igen till våren.

Inne har vi katt mys varje dag, med de äldre och just nu extra med Nisse och Nicke som nu hunnit bli 4 veckor gamla. De är så fina och utvecklas så fort. Man ser på bara några dagar att de lär sig nytt, nytt hela tiden.

De sover tätt ihop för det mesta och allra helst hos mamma Vanilla.

De har fått komma ut i köket med sin låda och även följt med oss där vi är i dockvagnen. Mamma lägger sig gärna hos dem där och matar.

De äldre katterna har fått hälsa försiktigt men bara pappa Ambrosius har fått vara med i lådan. Han nosar och tvättar dem och ligger helt stilla och tittar ihop med Vanilla.

Ikväll satte vi dem på bordet en kort stund, korten blev sådär, de var lite sömniga.

Mera kommer snart, god fortsättning/R

 

 

Foto