Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu kan vi snart räkna dagarna på en hand tills Ulyssas kattungar väntas. Nu börjar hon bli trött och går inte så långt, men hoppar ändå upp på köksbänken. Hon bryr sig inte om fåglarna vid fågelbordet längre utan lägger sig och har koll på kattvännerna i köket.

Visst har hon en skön stil

Hon äter och verkar nöjd och följer med oss i huset

Detta är hennes riktiga ögonfärg, såå fin

Det finns inget som stör på middagsvilan. Astrid lägger sig först och de små kommer och lägger sig intill. Mamma Vanilla ligger på kökssoffan en bit bort. Nu sover de inte ofta ihop längre Nisse och Nicke. 10 veckor gamla idag.

Sååå gott för Astrid att få låna dem en stund ibland, hon tvättar och putsar hela ungarna sen sover de en lång stund intill varandra.

Själv har jag kokat köttsoppa på riktigt fin oxbringa som puttrat och doftat gott i eftermiddag. Och provsmakat med.

Sen har jag städat hönshuset, det är riktigt trevligt att pyssla om lilla hönsfamiljen eller kanske är det ett kollektiv. De bär sig i alla fall åt som ett gäng hippies på 70 talen, skrålar högt,, rör sig runt mig som i en knasig dans och fri kärlek åt alla. Äter massor och välter vattenskålen. Väldigt likt faktiskt. Tur att det är jag som fyller på maten så jag vet vad de får i sig.

Sen har jag en längtan till våren, så gott att börja plantera blommor igen. Får se vad det blir för nåt runt vår infartskylt i år. Jag borde köpa en snyggare kruka så ni får lite fint att titta på när ni kommer. Jag har en plan..... och ni härliga kattvänner är med i den.

God fortsättning på helgen! /Ragnhild

Foto