Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu syns det tydligt att Capella är dräktig. Hon har nog inte förstått det själv ännu för hon leker tafatt i full fart med Bianca och Julius. Sen avslutar de med en brottningsmatch och därefter tvättar hon dem. När detta är klart  hoppar hon upp och lägger sig på ljusrampen ovanpå badrumskåpet. Undrar hur det skall gå om hon ligger där när hon blir tjock om magen. Vi får se. Hon har börjar öka ett par hundra gr i vikt och verkar må fint.

                                                      

I söndags var vi  i  Borås på utställning med Julius. Han fick en jättefin bedömning av domaren och skötte sig fint. Även bilresan gick bara bra. Vi träffade hans syster och mamma. Mamman blev bäst i den blå färgvarianten, ett stort grattis. Det är bra att ha en fin mamma som man kan brås på.

Här i Hålt har vi mycket snö. Sista veckan har det kommit ca två dm. Småfåglarna äter som hästar. Det verkar som om de lagt in en beställning på två rejäla vetelängder om dagen och en femton liters hink med solrosfrön i veckan. Här är många fåglar av olika sorter. Sötast är nog domherrarna.

Njut av vintern, snart kan den ta slut. Häls. R&J

Foto