Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Onsdagen den 4 april födde vår lilla chokladhona sin första kull. Det blev 5 st underbara ungar. Den första föddes strax efter 14 och den sista vid 20 så de kom fram lugnt och fint. De hade bra alla bra vikt. 80, 80, 95, 100 och 110. Sedan dess har de gått upp varje dag och idag vägde de125, 130,135, 145 och 160. De är som vi kan se nu 2 flickor som har chokladfärg och 2 pojkar som har chokladfärg och en lila flicka. De är alla nästan helt runda lurviga små bollar som piper härligt och kravlar runt bra redan. Capella pysslar om dem hela tiden och äter med god aptit allt extragott som får, det är hon väl värd. 

Vi har haft en målare här som heter Claes, han har hjälpt oss att tapetsera två sovrum. Han har också varit med och passat Capella medan vi väntat de sista dagarna. Han var också med när de kom fram. Nu är det klart och vi hälsar honom och tackar för ett gott jobb och jättetrevligt bemötande till våra katter.

Nu när vi fått datorn på plats igen skall ta många kort på de små framöver så att ni kan följa dem här.

Vi vill skicka en extra god påskhälsning till de familjer som stått på vår intresselista för önskade kattungar och som vi nu haft glädjen att få meddela att de kommit fram fint. Det är mycket möjligt att Hedvig kommer att bo i Kullavik, Hulda i Uddevalla, Hilda på Orust, Herbert i Arvika och Hasse i Malmö.Men först skall ni få bekanta er med de små och sen om ett par veckor är det dags för att tinga dem på pappret. Tills dess får ni njuta av dem här på sidan. 

Vi har alltså inga kattungar att erbjuda till andra intresserade idag men Ambrosia har varit på parning hos Coggis som hon fick de fina ungarna med förra året och där kan det säkert bli fler godingar om ett tag. Hon är väldigt nöjd och kelig efter hemkomsten så en stor kram till Coggis och hela familjen Jedenius för att hon fått komma till er igen och att vi vet att hon har det tryggt där. Ambrosia är blå och Coggis cremespotted så där blir det andra färger på ungarna. Mer om det framöver.

Till Er alla från oss alla i Hålt en riktigt god fortsättning på påsken. Kram Ragnhild och Jonas 

Foto