Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Hej, nu syns det tydligt att vår Ambrosia är dräktig. Efter besöket hos Coggis i Skepplanda har hon bara mått fint men tålamodet mellan henne och Bianca som nog snart börjar löpa har varit ganska kort. De möts i köket, tittar ut varann och ingen vill gå åt sidan. Sen går de så långt ifrån varann som möjligt och Ambrosia lägger sig och sover uppe på torktumlaren, där hon har "sitt" mysställe. Bianca går och kramar Julius och är helt nöjd efter att ha putsat hela honom riktigt fin. De sitter tätt, tätt intill och häromdagen hade de virat svansarna runt varann, tyvärr han vi inte få fram kameran. Man skulle behöva vara hemma på heltid för att få se allt gott.

Här är Ambrosia som liten busflicka

De små söta Capella bebisarna växer och väger nu mellan 225 och 275g. De har alla fått ögon och kravlar runt sin mamma i korgen. Vi tänkte ta av taket på korgen idag men så fort vi gått ur rummet ville Capella bära iväg dem och gömma dem. Det är tur att de säger ifrån till oss, så att locket kom på snabbt  igen. Man kan nu se att de sitter på baken och lyssnar vi talar med dem. Huvudet rör sig efter oss och de är helt underbara. Det är pusskalas här varje dag nu. Tur att vi får låna dem av Capella.De skickar en kram till sina blivande nya familjer, några av er har hunnit hit och hälsa på och inom kort kommer de som är kvar. Ni är välkomna hit, det skall bli roligt att få visa dem för er.

 

Hermann skickar en kram till Camilla i Malmö

Vi har bytt arbetsnamnet på Hasse mot Hermann. Eftersom jag, Ragnhild samlar på teddynallar kan jag inte fatta hur jag missat att döpa en efter teddybjörnen Hermann. Det är en söt teddynalle som vi har flera av här hemma, de liksom de som kommer från Steiff är våra favoriter i samlar nallevärlden. De är handsydda och görs i Tyskland, väldigt välgjorde och söta. Passar mycket bra som namn till en chokladbrun kattkille.

Nästa vecka lördag och söndag 28 och 29 april är det Spinneriets utställning där Jonas jobbar torsdag - söndag. Och jag skall ha hand om en monter för Brittringen. Rasringen för brittisk korthår  i Sverige. Vi skall också ställa ut Julius båda dagarna. Mer om detta kan ni läsa efteråt.

Ha en fin vårvecka och njut av vitsipporna, det gör vi och kastratkatterna i Hålt.

Hälsningar Ragnhild och Jonas

Foto