Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu börjar katterna sova var och en för sig ibland, men oftast två och två. De leker följa John under sängen och klänger sig upp i den via sängöverkastet. Lika bra att vi ställer en transportbur intill så att de kan komma upp och ned. Och det gör de många gånger om dagen. Man kan se hur de hjuter av att sova och rulla sig på påslakanen. Det gäller bara att hinna ned när man behöver gå på lådan och det gör de. Bara någon enstaka litet missöde har skett när de har väldigt kul. Men vad gör det vi har stor tvättmaskin.De har nu klätterställning i rummet, den lärde de sig snabbt att komma upp på. Och de tycker mycket om att ligga i det lilla boet eller under det.

Hilda på bushumör vid klätterställningen.

Mamma Capella råkade ut för vinterkräksjuka eller liknande förra helgen, det var verkligen inte roligt. Det var så synd om henne, på söndagen var hon bättre med på måndag morgon så började det igen. Hon fick följa med till Blå Stjärnan i Göteborg och fick vätska och näring i dropp. Och så fick hon ingen mat på ett dygn. Hon var där tre dagar måndag till onsdag eftermiddag. Nu verkar hon må bra med äter antibiotika. De små har klarat sig bra, de fräste åt henne när hon kom hem men det gick snabbt över när hon ropade in dem för matstund. de har ökat fint i vikt och åt torrfoder medan mamma var borta.

Nu börjar det bli trång kring matplatsen, gott när mamma är hemma. Ikväll har vi klippt klorna på alla de lurviga i familjen. Det är ett antal små klosser kan man säga, den som gillar detta bäst är helt klart Signe hon verkar inte gjort annat än varit på manikyr. De små snurrar runt lite men det går jättebra, de är riktigt duktiga nu. Kamma pälsen tycker de däremot är helt onödigt, och det tycker nästa vi också men det är lite kul att pyssla med dem så de får stå ut.

Vi måste också berätta att Julius och Jonas var på utställning i Ulricehamn förra helgen, det gick fint. Han sköter sig fint och fick även denna gången bra bedömning. På söndagen var han uppe i panel. Vann gjorde en annan katt men han får ju chansen att öva och äran att vara med bland de finaste.

På söndagen bars han fram av ett riktigt brittproffs Mona Abrahamsson som är en duktig brittuppfödare från Norrköping.

Vi ses snart igen. Hälsningar Ragnhild och Jonas

 

Foto