Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Den första juni födde Ambrosia 4 fina små flickor. En är blåcreme och tre är blåcremespotted. De hade alla bra vikt 120, 115, 120 och 115. De var pigga och starka och började dia direkt. Hon har gott om mjölk och de går upp fint i vikt. Pappa är S*Javeliners Eamon Coghlan som bor hos fam Jedenius i Skepplanda. Vi vill tacka dem för att de väntat in Ambrosias löpning och väntat med att kastrera honom tills hon var dräktig. De har varit ett riktigt kärlekspar. De fick en kull i slutet av april förra året också, då blev det två blå pojkar och två blåcreme flickor och en blåcremespotted flicka. Vi skickar en hälsning till alla fem i den kullen som nu har fått "småsyskon" Man har kunnat se att de trivts i varandras sällskap så fort de träffats och hon har blivit dräktig direkt varje gång.

 

Så här ser han ut, vår Coggis, inte undra på att ungarna blir söta. Lilla Ida skall få bli "lillasysyter"  till chokladfärgade Hedvig som nu är snart 9 veckor. De hinner alltså träffas och leka ett tag hos oss innan de båda flyttar till Kullavik.

Flitens lampa har också lyst över Hålt i helgen som gick, en rejäl vedhög har blivit kapad av Jonas och kluven av Ragnhild och en nöjd Jonas kan på´kvällen blicka ut över den nyklippta gräsmattan. Det gäller att ha den fin för alla små kattfötter som rusar runt.

 

 

 

 Nu skall vi gå in och lägga oss och lyssna på ljudet från de små som smaskar i korgen. Och titta till de större som snarkar lätt (förutom Albert som sover som en grovarbetare) alla sover gott efter att ha lekt både ute( de gamla) och inne ( de minsta).

Vi hörs snart igen.

Foto