Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Många fina små ungar.

För första gången någonsin har S*Special Cats två kullar med ungar samtidigt. De äldre är snart 10 veckor och de små 1 vecka. Våra äldre katter har full underhållning av de större ungarna. Nu är de verkligen överallt och mamma Capella kallar in dem för matning och kel ett par gånger om dagen i övrigt är de helst där de har lust. Att klättra upp på kökssoffan och sen till fönsterbrädan och titta vad som händer på altanen och sen somna bakom gardinen är mysigt,  liksom att gömma sig 3 st bakom tvättkorgen. Det är populärt att klättra i vedkorgen men inte det lättaste, men den vägen kan man komma runt och somna på den kalla järnspisen. Det är härligt dessa dagar. Hulda föredrar dock att sova på en köksstol under bordet.

De minsta ligger i sin korg med mamma Ambrosia i ett eget rum där det är lugnt och skönt. De tjocka gulliga små damerna Ida, Ingeborg, Isabella och Isolde har nu alla öppnat ögonen och smaskar och äter dagen lång. Man får låna dem lite och de luktar härligt. Signe, vår chokladfärgade nioåring har varit inne ett par korta stunder och inspekterat rummet och sett ungarna. De var inte särskilt intressanta.

Det var mest övningskörning för att se om hon kan få komma in i natt och sova i mattes knäveck som vanligt och det skall säkert gå bra. Då är allt frid och fröjd igen, det är tufft att stänga om sig med Signe stående på utsidan. Kattpappa Jonas måste ju få sova med de stora barnen, de är duktiga och väcker honom varje morgon i god tid före väckarklockan.

Det är lite jobbigt för Hermann när Hulda vill sova ihop med honom hela tiden. Det är faktiskt uppåt 30 grader idag. Ikväll får husse slå på aircondition en stund så att det blir god sovluft härinne.

Till sist en hälsning till härliga vänner som gjorde gårdagen så trevlig. Brittägare kan ju konsten att ha kul ihop. Kram till S*Westcosts och S*Venitas vi träffas snart igen.

Idag vill vi ge en extra kram till Idas och Ingeborgs blivande ägare som hälsat på, känn er varmt välkomna tillbaka.

Hälsningar Ragnhild och Jonas

 

 

 

 

 

Foto